Zone of the Enders HD Collection

Το Zone of the Enders αποτελεί δημιουργία του Hideo Kojima, εμπνευστή της σειράς Metal Gear Solid. Το πρώτο μέρος της σειράς κυκλοφόρησε από την Konami τον Μάρτιο του 2001, αποκλειστικά στο PS2, ενώ δύο χρόνια αργότερα ακολούθησε ένα δεύτερο με την ονομασία Zone of the Enders: The 2nd Runner. Παράλληλα, κυκλοφόρησε και μια τηλεοπτική anime σειρά, βασισμένη στο σύμπαν των παιχνιδιών, η οποία αποτελούνταν από 26 επεισόδια. Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Martin Schneider, general manager της Κοnami, οι δυο κλασικές κυκλοφορίες του Hideo Kojima ετοιμάζονται για port στο PS3 και στο Xbox 360.
Το bundle θα περιλαμβάνει και τους δύο τίτλους σε HD μορφή, οι οποίοι θα περιέχουν παράλληλα trophies/achievements, ενώ θα έχουν και βελτιωμένη ηχητική επένδυση. To Zone of the Enders HD αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο, για PS3 και Χbox 360. [UPDATE 20/9] Η Konami ανακοίνωσε πρόσφατα την ημερομηνία κυκλοφορίας της Zone of The Enders HD Collection, η οποία θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων στις 30 Οκτωβρίου.
Η συγκεκριμένη ημερομηνία κατά πάσα πιθανότητα αφορά την Αμερικάνικη αγορά και αναμένεται να το δούμε στα μέρη μας τρεις μέρες αργότερα στις 2 Νοεμβρίου. Η Zone of the Enders HD Collection θα περιέχει τα Zone of the Enders και Zone of the Enders: The 2nd Runner, ενώ θα περιλαμβάνονται νέα επίπεδα δυσκολίας και καινούργιες VR training αποστολές.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου