Darkfall Unholy Wars με πολύ κοφτή δράση...

Ετοιμαστείτε για τις πιο επικές online μάχες. Η προγραμματιστική εταιρεία Aventurine ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά το Darkfall Unholy Wars, την συνέχεια του Darkfall, το οποίο αποτελεί μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο σε πωλήσεις ελληνικό video game.
Στο νέο αυτό MMORPG, θα αναλαμβάνετε μία από τις έξι διαθέσιμες φυλές και θα δίνετε επικές μάχες στον κόσμο του Agon, ο οποίος μετά από αρκετούς αιώνες πολέμου θα έχει υποστεί μια μαζική καταστροφή. Οι Θεοί του Agon θα έχουν κατακτήσει την χώρα κι εσείς ως θνητοί θα κληθείτε να βγείτε και πάλι στην επιφάνεια και να πάρετε πίσω την γη σας.
Νέα skills
Το skill system στο νέο Darkfall Unholy Wars δεν θα βασιστεί μόνο στο ποια skills θα χρησιμοποιείτε αλλά και στις επιλογές που θα κάνετε. Ακόμη, το user interface θα είναι ταχύτερο και θα σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τις κινήσεις των melee επιθέσεων, του τόξου και της μαγείας πιο άμεσα από ποτέ! Κι όλα αυτά στο μόνο MMORPG που επιτρέπει μέχρι σήμερα ουσιαστικό real-time σύστημα μάχης, στο οποίο αποφεύγετε ή αποκρούετε τις κινήσεις του αντιπάλου σε πραγματικό χρόνο.

Δύο ακόμη πολύ σημαντικές αλλαγή στο gameplay είναι τα roles (ρόλοι του χαρακτήρα) και η εκμάθηση του παιχνιδιού. Όσον αφορά στους ρόλους, θα κληθείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία γκάμα από specializations στα οποία θα ειδικεύεται ο χαρακτήρας σας, τα οποία θα το δίνουν bonus π.χ. σε σπαθί, τόξο, συγκεκριμένες μορφές μαγείας κτλ.
Νέα τεχνικά χαρακτηριστικά
Η πλήρως αναβαθμισμένη μηχανή γραφικών του Darkfall Unholy Wars θα διαθέτει dynamic lighting και νέα animations. Στον ήχο θα υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο soundtrack με πλήρες environmental audio, το οποίο θα σας συντροφεύει τόσο στις μάχες, όσο και στις εξερευνήσεις σας.
Ο Ζαντ Μεχντάουι, διευθύνων σύμβουλος της Aventurine δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι για όλα όσα έχουμε καταφέρει μέσα σε μόλις δύο χρόνια development. Θέλουμε να μεταφέρουμε την απόλυτη MMO εμπειρία στους παίκτες μας και για να το κάνουμε θα έπρεπε να επανασχεδιάσουμε το Darkfall δημιουργώντας το Darkfall Unholy Wars. Ελπίζουμε οι παίκτες να είναι τόσο ενθουσιασμένοι όσο εμείς με το τελικό αποτέλεσμα". Ο Τάσος Φλάμπουρας, general manager της Aventurine, πρόσθεσε: "Με την εμπειρία μας, τις πληροφορίες που λάβαμε απ' τους παίκτες και τα όσα διδαχτήκαμε απ' το Darkfall Online, δημιουργήσαμε το Unholy Wars. Απευθύνεται σε όσους αγαπούν το αυθεντικό Darkfall κι επιπλέον όσους ήταν διστακτικοί να το δοκιμάσουν, αλλά κι εκείνους που αγαπούσαν το σκεπτικό του αλλά όχι το ίδιο το παιχνίδι".
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου