Core Online με έξυπνο σχεδιασμό

Core Online
Παίξτε Hitman και Mini Ninjas δωρεάν, αρκεί να...παρακολουθήσετε διαφημίσεις! Η Square Enix ανέπτυξε μία υπηρεσία HD cloud gaming, την Core Online. Τα cloud games είναι online παιχνίδια τα οποία παίζονται μέσω ενός απομακρυσμένου server, χωρίς να χρειάζεται να τα έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας. Μέσω του CoreOnline.com μπορείτε να παίξετε το Hitman: Blood Money και το Mini Ninjas. Σύντομα θα είναι διαθέσιμα τα Lara Croft and the Guardian of Light, Tomb Raider: Underworld και Gyromancer.
Αν μεταβείτε στο παραπάνω site και πατήσετε το κουμπί "Play Now" θα σας ζητηθεί αρχικά να καταχωρήσετε την ημερομηνία γέννησής σας και κατόπιν θα εμφανιστούν 13 αποστολές για να επιλέξετε. Από όταν ξεκινήσει το παιχνίδι έχετε 10 λεπτά δωρεάν χρόνου για την αποστολή σας. Τελείωσε ο χρόνος σας στο καλύτερο σημείο; Μην αγχώνεστε, μπορείτε να παρακολουθήσετε μία διαφήμιση που θα εμφανιστεί μπροστά σας και να κερδίσετε κι άλλα. Για παράδειγμα βλέποντας τη διαφήμιση των Mini Ninjas Adventures διάρκειας ενός λεπτού παίρνετε άλλα 25΄. Εάν θέλετε βέβαια, μπορείτε να ξεκλειδώσετε το level πληρώνοντας σχεδόν 0,40€ ή να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση δίνοντας 5€. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να μαζέψετε έως και μία ώρα δωρεάν παιχνιδιού, όπου ευτυχώς τα videos έχουν τη δυνατότητα του pause, άρα μιλάμε για καθαρό χρόνο.
Η πατέντα αυτή εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη βιομηχανία των games κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο θα έχει απήχηση. Δοκιμάστε την και πείτε μας την άποψή σας!
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Καλησπέρα παιδιά πολύ αξιόλογη προσπάθεια και πάρα πολύ καλό και με καλή πληροφόρηση το Blog σας. Λίγο με κούρασε το ‘στήσιμο’ σε σχέση με τα χρώματα. Ρίχτε μια ματιά σε αυτό http://247playgames.com/ για να καταλάβετε τι εννοώ .Είναι και αυτό από τα πιο γρήγορα ανερχόμενα sites στον κόσμο με νέα παιχνίδια με πολύ καλή πληροφόρηση, στα αγγλικά μεν αλλά έχει πλήρη ενημέρωση


    Ακης/Γλυφάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή