Baldur’s Gate: Enhanced Edition

Οπως είχαμε ενημερώσει πριν από λίγους μήνες, ένα νέο Baldur's Gate φαίνεται ότι ετοιμάζονται και πλέον έχουμε περισσότερες πληροφορίες στα χέρια μας.
Οι προγραμματιστικές εταιρείες Beamdog και Overhaul Games εργάζονται τελικά πάνω σε μια αναβαθμισμένη έκδοση του κλασικού Baldur's Gate. Η Atari θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι το καλοκαίρι, παίρνοντας φυσικά την άδεια από την Wizards of the Coast, που ως δημιουργός των Pen & Paper RPG την είχε παραχωρήσει και στο original Baldur's Gate.
Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας προέρχεται από το επίσημο newsletter της Beamdog. Σύμφωνα με δηλώσεις της, πρόκειται για HD remake, υπάρχει όμως μια πιθανότητα να περιλαμβάνει και επιπλέον quests, καθώς οι developers έχουν στα χέρια τους τον πρωτότυπο κώδικα του παιχνιδιού, πάνω στον οποίο ετοιμάζουν διάφορα upgrades. Περά από τα PC δεν υπάρχουν πληροφορίες, για το αν θα υπάρξουν αντίστοιχες εκδόσεις και σε άλλες πλατφόρμες. Το επίσημο site Baldursgate.com είναι «πεσμένο» εδώ και αρκετή ώρα, οπότε θα χρειαστεί λίγη ακόμη υπομονή μέχρι να ακολουθήσει περαιτέρω υλικό.
[UPDATE 28/7] Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε ότι το Baldur’s Gate: Enhanced Edition θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου για PC και Mac. Θα πωλείται online έναντι 20 ευρώ.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου