Battlefield 3: Armored Kill

Το Battlefield 3 έχει μαγέψει εκατομμύρια gamers ανά την υφήλιο και έχει γίνει ήδη ένα από τα πιο διάσημα First-Person Shooters. Παρά την γρήγορη επιτυχία της σειράς, οι δημιουργοί δεν επαναπαύονται και δημιουργούν διαρκώς καινούρια DLC σε κάθε έκδοση, προκειμένου να κρατήσουν το ενδιαφέρον σας ζωντανό. Το πρώτο ήταν το Back to Karkand που έφερε τρία νέα οχήματα και ένα νέο game mode, το Conquest Assault .Ύστερα ήρθε το Close Quarters, ένα DLC που έκανε το Battlefield 3 να μην έχει τίποτα να ζηλέψει από τους ανταγωνιστές του, αφού συνδύαζε τα άπταιστα γραφικά του με την μάχη σε μικρό χάρτη που θύμιζε αρκετά Call of Duty.
Την φετινή σεζόν δεν θα έχουμε την κυκλοφορία κάποιου νέου Battlefield από την EA Dice. Επόμενο ήταν λοιπόν να ακολουθήσει η συνήθης τακτική κυκλοφορίας νέων DLC. Όσοι είστε συνδρομητές Battlefield 3: Premium θα μπορέσετε να έχετε στα χέρια σας το Armored Kill στις 4 Σεπτέμβρη για το PS3 ενώ για PC και Xbox 360 θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 11 του ίδιου μήνα. Αν όμως δεν είστε συνδρομητές του Battlefield 3: Premium, τότε θα μπορέσετε να αποκτήσετε το τρίτο DLC της σειράς στις 18 Σεπτέμβρη για το PS3 και στις 25 του μηνός για PC και Xbox 360.
Επίσης  προσθέτει τέσσερις χάρτες για το multiplayer mode στο ήδη υπάρχον παιχνίδι, ορισμένα νέα οχήματα και ένα νέο mode, το Tank Superiority. Το κόστος του ανέρχεται στα 15 ευρώ για τους κατόχους PS3 και PC ή στα 1.200 Microsoft points για τους κατόχους Xbox 360. Ας ρίξουμε λοιπόν μια πιο προσεκτική ματιά στα όσα έχει να μας προσφέρει.
Τεράστιοι χάρτες
Το Armored Kill είναι -ούτε λίγο ούτε πολύ- η χαρά των engineers. Στο παιχνίδι μπαίνουν τέσσερις νέοι χάρτες, καινούρια οχήματα και assignments, τα οποία είναι…σκέτη πρόκληση για τους ψαγμένους του είδους.
Ο πρώτος χάρτης είναι το Alborz Mountains που αποτελείται από πολλά βουνά και είναι μια πίστα τόσο μεγάλη, στην οποία ακόμα και ο χαρακτηρισμός "τεράστια" αποδεικνύεται λίγος. Έχει εναλλασσόμενο κλίμα, με το χιόνι να δίνει την θέση του στο γρασίδι στα βόρεια του χάρτη. Ακόμη, με ένα τεράστιο βουνό να βρίσκεται στο κέντρο του, το μέρος ενδείκνυται για Tank Superiority και Team Deathmatch αλλά όχι για Conquest, αφού πολύ δύσκολα θα βρείτε κάποιον εχθρό σε όλη αυτή την έκταση.

Το Bandar Desert, όπως προδίδει και το όνομά του, είναι μια ερημική έκταση που άνετα παίρνει τον τίτλο του μεγαλύτερου χάρτη του παιχνιδιού, για να μην πούμε και του πιο διασκεδαστικού αφού με τις γουρούνες (ATV) μπορείτε να κάνετε ακροβατικά κόλπα και ατελείωτες σούζες. Το Death Valley απ’ την άλλη, είναι ένας σκοτεινός ατμοσφαιρικός χάρτης που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και μελετημένη τακτική. Οι καλύτεροί σας φίλοι εκεί είναι ο σιγαστήρας, το όπλο και το καμουφλάζ σας ενώ για να επιβιώσετε θα πρέπει να μπείτε στην ψυχολογία του αρπακτικού.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου