Dragon Age 3: Inquisition

Ανακοινώθηκε απ' την BioWare. Με την γνώμη των gamers σε πρώτο πλάνο.
Στην αρχή είχαμε ανησυχήσει για την τύχη του Dragon Age 3 όταν μάθαμε ότι δεν θα παρουσιαζόταν στην φετινή Gamescom. Τώρα πια η αγωνία έλαβε τέλος όταν ο Mark Darrah, ο υπεύθυνος παραγωγής της σειράς Dragon Age ανήρτησε ένα δημοσίευμα στο blog της BioWare και μίλησε επίσημα για το μέλλον του παιχνιδιού. Αυτά που είπε τα γνωρίζαμε ήδη, όπως για παράδειγμα ότι ο νέος τίτλος θα ονομάζεται Dragon Age 3: Inquisition και ότι δουλεύουνε πάνω σ' αυτόν για δύο χρόνια.
Η ομάδα που θα δουλεύει πάνω στο Inquisition περιλαμβάνει προγραμματιστές της BioWare που είχαν ασχοληθεί με την σειρά από το πρώτο Dragon Age αλλά ειπώθηκε ότι και κάποια άλλα μέλη έχουν προστεθεί. Πάντως από τον τόνο του δημοσιεύματος, φαίνεται ότι η BioWare έχει καταλάβει ότι Dragon Age II δεν άρεσε σε όλους και κάνει ότι μπορεί για να μην ξαναγίνει το ίδιο και με τον νέο τίτλο. Ο Darrah δήλωσε ότι οι developers φτιάχνουν το Inquisition σύμφωνα με το feedback των οπαδών της σειράς.
Τέλος, ο Mark Darrah ανέφερε ότι εφόσον θα χρησιμοποιηθεί η Frostbite 2 engine, η ομάδα των προγραμματιστών θα μπορέσει να μας προσφέρει έναν πιο μεγάλο κόσμο με περισσότερες λεπτομέρειες, βελτιωμένα γραφικά, περισσότερα customizations και νέες επιλογές δράσης.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου