Earth No More όταν δεν υπάρχουν άνθρωποι

H δημιουργός του Duke Nukem Fover και του Prey σε συνεργασία με μία ακόμη εταιρεία, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, επέστρεψε και ζητά χρηματοδότηση μέσω του Gambitious, ενός καινούργιου crowdfunding site (σ.σ. δηλαδή site στο οποίο οι εταιρίες δημοσιεύουν τις ιδέες τους για ένα νέο παιχνίδι και προσπαθούν να μαζέψουν το κεφάλαιο που απαιτείται για την ανάπτυξή του με δωρεές, κάτι αντίστοιχο του Kickstarter).
Στόχος της 3D Realms είναι να αναπτύξει ένα post-apocalyptic FPS που ακούει στο όνομα Earth No More. Σύμφωνα με την περιγραφή που συνοδεύει την ανακοίνωση του Earth No More στο Gambitious, ο πλανήτης βρίσκεται στα πρόθυρα μιας περιβαλλοντικής αποκάλυψης, καθώς η ανελέητη καταστροφή της Γης από τον άνθρωπο πυροδότησε μια βιολογική αντίδραση βαθιά κάτω από την επιφάνειά της. Εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο του Will Foster ενός -ειδικού στα χημικά όπλα- πράκτορα της εσωτερικής ασφάλειας των Η.Π.Α. Η Ουάσινγκτον δέχεται χημική επίθεση κι είστε από τους πρώτους που φτάνουν στον τόπο της καταστροφής. Στην πορεία θα αποκαλυφθεί ότι η επίθεση αυτή δεν ήταν παρά μια επιχείρηση συγκάλυψης.
Στην αναζήτηση της αλήθειας δεν θα είστε μόνοι, καθώς θα σας πλαισιώνει ένα δυναμικό cast χαρακτήρων με τους οποίους θα πρέπει να συνεργαστείτε, προκειμένου να επιβιώσετε από την επερχόμενη περιβαλλοντική καταστροφή. Το Earth No More προορίζεται να κυκλοφορήσει για PC, PS3 και Xbox 360. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει άγνωστη, καθώς εκκρεμεί η χρηματοδότηση από το Gambitious (δεν έχουν ακόμη συγκεντρωθεί τα χρήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωσή του. Στο project συμμετέχει ο Scott Miller, ιδρυτής της 3D Realms. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι ο Miller είναι αναμεμιγμένος και στο Gambitious ως μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής της εταιρίας.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου