Rayman Jungle Run και Nutty Fluffies

Νέα games για iOS και Android από την Ubisoft. H Ubisoft ανακοίνωσε δύο νέους τίτλους για τις πλατφόρμες iOS και Android, συγκεκριμένα τα Rayman Jungle Run και το Nutty Fluffies.
Rayman Jungle RunΤο Rayman Jungle Run λαμβάνει χώρα σε ένα σύμπαν παρόμοιο με αυτό του Rayman Origins. Πρόκειται για ένα sprint platform παιχνίδι, με στοιχεία από Canabalt και Temple Run. Έτσι, η κίνηση θα είναι διαρκής και ο χειρισμός θα είναι απλοποιημένος, αφού ένα άγγιγμα θα κάνει τον ήρωα να πηδά ενώ η παρατεταμένη επαφή θα τον κάνει να αιωρείται. Είναι φανερό ότι η Ubisoft βλέποντας την επιτυχία τέτοιου τύπου παιχνιδιών στις φορητές πλατφόρμες αποφάσισε να διεκδικήσει...κομμάτι από την πίτα. Η ιδέα δημιουργεί προσδοκίες, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο τίτλος θα είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Ubisoft Montpellier -η οποία κατάφερε να μας δώσει πρόσφατα το καλύτερο Rayman μέχρι τώρα, δηλαδή το Rayman Origins- και της Pastagames (που μας έδωσε το πολύ ενδιαφέρον Pix'n Love Rush για iOS και PSP).
Το Rayman Temple Run θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου για συσκευές iOS και Android.
Nutty FluffiesΤο Nutty Fluffies εξελίσσεται από την RedLynχ, την εταιρεία που μας έδωσε τo εξαιρετικό Trials Evolution. Ο τίτλος θα επικεντρώνει σε ένα τρενάκι λούνα παρκ το οποίο θα ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα. Εσείς θα μπορείτε να το κάνετε να επιταχύνει ή να φρενάρει σέρνοντας το δάκτυλο σας δεξιά και αριστερά. Η συμπεριφορά του θα επηρεάζεται και από τους επιβάτες του, οι οποίοι θα είναι χαριτωμένα ζωάκια που θα χαρίζουν διάφορες ιδιότητες. O developer υπόσχεται πως το παιχνίδι θα χαρακτηρίζεται από ρεαλιστικά physics, παρόμοια με αυτά που μας έχει συνηθίσει η RedLynx σε προηγούμενους τίτλους της.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου