Δωρεάν games στο Xbox Live

Το Happy Wars θα είναι ο πρώτος τίτλος που θα ακολουθήσει το...freemium μοντέλο.
Μόλις 24 ώρες μετά τις δηλώσεις της Crytek σχετικά με τα free-to-play games που θα πρέπει να εφαρμόσουν στις πλατφόρμες τους αμφότερες Sony και Microsoft, η απάντηση ήταν άμεση και...κάτι μας λέει ότι στην Crytek είχαν ήδη γνώση του παρασκηνίου.
Σήμερα η Microsoft ανακοίνωσε δωρεάν games για τους Gold συνδρομητές του Xbox Live. Το πρώτο παιχνίδι που θα διατεθεί θα είναι το Happy Wars, ένα multiplayer fighting με καρτουνίστικους χαρακτήρες, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Σεπτέμβρη όπως ανακοίνωσε η Microsoft στο επίσημο Xbox Magazine
Στους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσει και το Ascend: New Gods, ένα MMORPG μέσω του οποίου θα μπορείτε να κάνετε in-game αγορές χρησιμοποιώντας τα γνωστά σε όλους μας Microsoft points. Να αναφέρουμε ότι τα δύο παραπάνω games θα είναι διαθέσιμα μόνο στους Gold συνδρομητές λόγω των multiplayer χαρακτηριστικών που θα ενσωματώνουν.
Με αυτή της την κίνηση η Microsoft προσπαθεί από τη μια να αυξήσει τους Gold συνδρομητές της και από την άλλη να χτυπήσει ανταγωνιστικά το PSN το οποίο ήδη προσφέρει δωρεάν τίτλους όπως το DC Universe Online, το Free Realms αλλά και το επερχόμενο Dust 514, το οποίο βρίσκεται σε beta.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου