Η Valve θέλει κορυφαίο hardware

Μπορεί ακόμα να μην έχουν επιβεβαιωθεί οι φήμες για την δημιουργία κονσόλας, όμως η “μαμά” του Steam, εδώ και έναν χρόνο, επανδρώνει το νεοσύστατο τμήμα ανάπτυξης hardware. Προς το παρόν το μέλημα του τμήματος είναι να συγκεντρωθούν περισσότεροι υπάλληλοι, αλλά όπως όλα δείχνουν η Valve έχει ήδη πιάσει δουλειά. Σε συνέντευξή της στο Endgadget, η υπάλληλος της Valve Jeri Ellsworth που εργάζεται ήδη στην ομάδα αυτή, επιβεβαίωσε πως η εταιρεία εργάζεται σε ένα νέο περιφερειακό.
Έχοντας στενή συνεργασία με το τμήμα που αναπτύσσει το Big Picture Mode, σκοπός των τεχνικών είναι να δημιουργήσουν το hardware το οποίο θα ξεπεράσει τις δυσκολίες στον χειρισμό σε παιχνίδια του Steam, όταν αυτά παίζονται με χειριστήριο κονσόλας. Παρά τις πιέσεις, η Ellsworth δεν ανέφερε τίποτα όσον αφορά την φύση του περιφερειακού, όμως η πιο λογική και αναμενόμενη λύση είναι κάποιου είδους υβριδικό χειριστήριο mouse και keyboard.
Πάντως, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για την λύση που θα δώσει τελικά η Valve, οπότε στο μέλλον μπορεί να έχουμε εκπλήξεις. Η ίδια πάντως ανεβάζει βίντεο του YouTube όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, τα οποία δείχνουν την πρόοδο της ομάδας σε διάφορα projects. Μέσα στο 2013 θα μπορείτε να δοκιμάσετε και οι ίδιοι ένα πρώτο δείγμα δουλειάς και να στείλετε στη Valve της εντυπώσεις σας. Αν και δεν υπάρχουν ακόμη διευκρινήσεις στο πως θα γίνει αυτό, οι αρχικές προτάσεις συνδέονται με κάποιο τρόπο με το Steam. Στο εσωτερικό της εταιρίας, οι διάφορες πρωτότυπες κονσόλες είναι στην ευχέρεια των υπαλλήλων να τις δοκιμάσουν, σε ένα είδος “κλειστής beta”.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Θα πεσουν κορμια εφοσον γινει κατι τετοιο και περασει το steam απο το pc στην νεα πλατφορμα και αν βγαλει εκει το HL3

    ΑπάντησηΔιαγραφή