WoW MoP Collector’s Edition Unboxing

To Mists of Pandaria δεν είναι απλά άλλο ένα expansion για το WoW. Είναι ένα στοίχημα που έχει βάλει η Blizzard με τον ίδιο της τον εαυτό, για να δείξει αν μπορεί πλέον να συνεχίζει να στηρίζει το πιο επιτυχημένο (βάσει αριθμού συνδρομητών) MMORPG όλων των εποχών ή αν θα πρέπει να αρχίσει να στρέφεται προς κάποιο άλλο franchise (Titan που είσαι επιτέλους;). Εξάλλου, η πολύ σημαντική επιτυχία του πρόσφατου Guild Wars 2, αλλά και οι αρκετά απογοητευμένοι Diablo fans, έχουν αρχίσει να ζητούν επιτακτικά από την Blizzard να αναθεωρήσει αρκετές απόψεις της εάν θέλει να ξανακερδίσει πίσω τους χαμένους WoW συνδρομητές της. Με την κυκλοφορία του Mists of Pandaria, η Blizzard προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά παράλληλα να χτυπήσει και τον ανταγωνισμό, ο οποίος πλέον έχει φτάσει στο peak του.
Αν και μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε ένα εκτενέστατο review από την Χριστιάνα Θάνου που θα απαντήσει σε αρκετά ερωτήματα, εμείς καταφέραμε να εξασφαλίσουμε ένα κομμάτι της συλλεκτικής έκδοσης και να σας το παρουσιάσουμε. Έχοντας λοιπόν στα χέρια μας την συλλεκτική έκδοση του τελευταίου expansion του WoW, η οποία είναι ακριβώς ίδια με τις προηγούμενες συλλεκτικές (όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες) η μόνη αλλαγή που θα παρατηρήσετε είναι το χρώμα (έρχεται σε σκούρο κόκκινο με αρκετές μαύρες λεπτομέρειες) και φυσικά το όνομα του παιχνιδιού! Το σχήμα αλλά και το μέγεθος δεν έχουν αλλάξει καθόλου σε σχέση με τις προηγούμενες collector's. Παραμένουν δηλαδή οι ανάγλυφες επιφάνειες στο λογότυπο του World of Warcraft, όπως επίσης παραμένει η ίδια εξωτερική αίσθηση ενός παλαιού τόμου. Unboxing Ανοίγοντας την αρκετά στιβαρή συσκευασία, το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι το επιβλητικό βιβλίο artwork το οποίο είναι κι αυτό που κλέβει την παράσταση εν τέλει. Διαφέρει κατά πολύ με αυτά των προηγούμενων συλλεκτικών εκδόσεων, μιας και το εξώφυλλό του είναι πιο σκληρό, καλύτερης ποιότητας και αποτελείται από 208 σελίδες. Διαθέτει επίσης ανάγλυφες λεπτομέρειες, ματ χαρακτηριστικά και αρκετές glossy επιφάνειες.
Οι εικόνες μέσα σε αυτό συναρπάζουν, μιας και είναι γνωστό το ταλέντο που διέπει τους developers. Σαν κύριο θέμα έχουν -τι άλλο- από τα panda! Αφήνοντας στην άκρη το artbook, περνάμε στο άλλο αντικείμενο της συλλεκτικής έκδοσης -το οποίο φαίνεται να έχει καθιερωθεί σαν χαρακτηριστικό από το Burning Crusade- που δεν είναι άλλο από το mousepad. Εδώ μην περιμένετε και πολλά πράγματα. Μιλάμε για ένα απλό mousepad μέτριας ποιότητας αλλά αρκετά όμορφο, στο οποίο δεσπόζει ο pandaren Chen Stormstout έτοιμος για μάχη, ο οποίος παρεπιπτόντως βρίσκεται και στο λογότυπο του παιχνιδιού.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου