Wii U: Η τελική παρουσίαση

Η Nintendo ανακοίνωσε στο σημερινό Direct conference της ότι θα λανσάρει το Wii U στην Ιαπωνία στις 8 Δεκεμβρίου. Στην ευρωπαϊκή παρουσίαση διευκρινίστηκε ότι η κονσόλα θα έρθει στην ήπειρό μας μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 30 Νοεμβρίου.
Το Wii U θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις. Η βασική έκδοση θα ονομάζεται "Basic" και θα περιλαμβάνει μια λευκή κονσόλα με 8GB flash memory και κόστος 26.250 γιεν (260 ευρώ). Η πιο ακριβή έκδοση θα είναι η "Premium" και θα περιλαμβάνει ένα μαύρο Wii U με 32GB flash memory και κόστος 31.500 γιεν (315 ευρώ). Η έκδοση αυτή θα σας δίνει δώρο μία Premium συνδρομή για το Nintendo Network.
[UPDATE] Το Amazon πουλάει την basic έκδοση στις 199 λίρες (248 ευρώ) επομένως όλα δείχνουν ότι η τιμή στα καταστήματα θα παίξει μεταξύ 245-260 ευρώ. Σε αντίθεση με το ιαπωνικό Wii U, το ευρωπαϊκό θα περιλαμβάνει και το παιχνίδι NintendoLand.
Μέσα στο πακέτο της κονσόλας θα βρείτε εκτός αυτής ένα GamePad, έναν φορτιστή κι ένα καλώδιο HDMI. Το Premium μοντέλο θα έχει επιπρόσθετα δύο stands για να τοποθετήσετε την κονσόλα και το gamepads σας, καθώς και μία συσκευή φόρτισης για το τελευταίο. Για τους κατόχους της Basic έκδοσης, κάθε εξάρτημα θα πωλείται και ξεχωριστά.
Όσο για την τιμή των gamepads, έκαστο θα κοστίζει 13.440 γιεν (134 ευρώ), ποσό αρκετά υψηλό λόγω της ακριβής κατασκευής του που περιλαμβάνει και την οθόνη. Ένα απλό Pro Controller (το κλασικό gamepad δηλαδή) θα ανέρχεται στα 5.000 γιεν (50 ευρώ).
Nintendo Network Premium
Μετά την Microsoft και την Sony, με τις Xbox Live Gold και PlayStation Plus συνδρομές αντίστοιχα, τώρα και η Nintendo μπαίνει στον "χορό" των online συνδρομητικών υπηρεσιών.
Το Nintendo Network Premium θα σας δίνει πόντους για το Wii eShop μαζί με τις αγορές σας, καθώς και 10% έκπτωση σε ψηφιακές αγορές. Η υπηρεσία αυτή θα ξεκινήσει απ' το φετινό Δεκέμβριο και θα "τρέξει" μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014. Ανάμεσα στα games που θα είναι διαθέσιμα για ψηφιακή αγορά συγκαταλέγονται και τα New Super Mario Bros. U και Nintendo Land.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου