Sacred 3 με πολύ δυνατή δράση

Το πρώτο Sacred είναι ένα καθαρόαιμο Action RPG που είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC το 2004. Λάμβανε μέρος στην μαγική περιοχή της Ancaria η οποία κατοικούνταν από διάφορες φυλές (dark elves, wood elves, vampires κτλ.). Η κάθε φυλή ξεχωριστά, είχε τον δικό της λόγο ύπαρξης, αλλά και τις δικές της ξεχωριστές αποστολές. Το gameplay του θύμιζε Diablo, ενσωμάτωνε ωστόσο διάφορες καινοτομίες για τα δεδομένα του είδους. Το Sacred 2 δεν κατάφερε να αποκομίσει τα ίδια θετικά σχόλια, μιας και με το καλημέρα εμφανίστηκαν στην επιφάνεια ατέλειες στο gameplay και πολλά bugs, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα αρκετές μέτριες κριτικές. Παρόλα αυτά, το sequel κατάφερε να φτάσει έστω το ένα εκατομμύριο πωλήσεις σε PC, PS3 και Xbox 360, με τις δύο κονσόλες να τραβούν το μεγαλύτερο βάρος.
Ως αποτέλεσμα της -όχι και τόσο καλής- πορείας του Sacred 2, η Ascaron Entertainment, η οποία είχε αναπτύξει τα δύο πρώτα μέρη της σειράς (καθώς και διάφορα ακόμη games όπως το Port Royale), πούλησε τα δικαιώματα στην Deep Silver, η οποία με την σειρά της διέκοψε την συνεργασία με την πρώτη και ανέθεσε την ανάπτυξη του Sacred 3 στην Keen Games (πρώην Neon Studios). Η τελευταία ήταν ιδιαίτερα γνωστή για την σειρά Anno.
Το Sacred 2 ξεκινάει με τους κατοίκους της Ancaria να απολαμβάνουν την ειρήνη. Στην πορεία όμως, ο ιερός δεσμός τους με τους Seraphim, τους φύλακες του μυθικού «Heart of Ancaria», ξεχάστηκε. Αυτό το εκμεταλλεύεται ο σατανικός Lord Zane και συμμαχεί με τους δαίμονες για να υποδουλώσει τον κόσμο. Εσείς αναλαμβάνετε το ρόλο διάφορων ηρώων και καλείστε να αντιμετωπίσετε αυτή την απειλή, σε συνεργασία με άλλους τρεις χαρακτήρες. Το Sacred 3 θα υποστηρίζει τόσο Single-Player mode, όσο και Co-op στο campaign του, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη δράση. Το user interface του θα βασιστεί πρωτίστως στις κονσόλες, γι' αυτό και η βασική πλατφόρμα ανάπτυξής του είναι το PS3.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου