Razer Blade 2012 με τρέλα..

Το σλόγκαν “The Beauty is now the Beast” ταιριάζει...γάντι στο νέο αυτό τεχνολογικό επίτευγμα, καθώς συνδυάζει κομψό design και εξαιρετικές επιδόσεις.
Για να δούμε όμως ποιες είναι οι διάφορες μεταξύ του νεου Razer Blade και του προκατόχου του. Καταρχήν, η οθόνη έχει μεγαλώσει κατά 0.3'' ίντσες (17.3''), αλλά οι διαστάσεις παραμένουν αμετάβλητες με εξαίρεση μια μικρή μείωση του βάρους κατά 150 γραμμάρια. Η φορητότητα είναι άλλωστε ένα από τα μεγάλα όπλα του εν λογω laptop καθώς ζυγίζει μόλις τρία κιλα σε αντίθεση με άλλα gaming laptops της κατηγορίας του (όπως τα Alienware) που ζυγίζουν από 4.5 έως και 6 κιλά. Παράλληλα, έχει ενισχυθεί η ισχύς των εσωτερικών ηχείων κατά 250%, χωρίς μάλιστα να παράγουν παραμόρφωση.
Ο 256GB SATA III solid-state σκληρός δίσκος έχει δώσει την θέση του σε έναν μικρότερο, χωρητικότητας 64GB, εντούτοις υπάρχει και ένας ακόμα σκληρός 500GB (7.200 στροφών ανά λεπτό) για να καλύψει τις αποθηκευτικές σας ανάγκες. Η 8GB RAM είναι χρονισμένη στα 1600MHz, αρκετά ταχύτερη δηλαδή από το πρωτότυπο μοντέλο (1.333MHz).
Οι λειτουργίες του Switchblade User Interface παραμένουν αμετάβλητες. Το touch pad του laptop είναι εφοδιασμένο με μια δεύτερη οθόνη, στην οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιον browser, να μπείτε στο YouTube ή να τραβήξετε screenshots. Για τον έλεγχο τον παραπάνω εφαρμογών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα 10 επιπλέον πλήκτρα που βρίσκονται πάνω από το touch pad. Για την ώρα υποστηρίζονται ειδικά applications για τέσσερις δημοφιλείς τίτλους, τα Battlefield 3, Star Wars: The Old Republic, Counter-Strike: Global Offensive και Team Fortress 2. Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να κυκλοφορήσουν ειδικές εφαρμογές για ακόμα περισσότερα παιχνίδια.
Το Razer Blade 2012 θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου σε Καναδά και Αμερική και θα κοστίζει $2.499.99 (περίπου 2000 ευρώ). Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί αν θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά. Να υπενθυμίσουμε πως ο προκάτοχός του δεν έχει επίσης κυκλοφορήσει στη χώρα μας. Εάν όμως διαθέτετε το απαραίτητο ρευστό και κάποιο συγγενή σε Αμερική ή Καναδά (το επίσημο store αποστέλλει μόνο σε αυτές τις δυο χώρες το Razer Blade!) και επιθυμείτε να το αποκτήσετε, κάντε κλικ εδώ, καθώς τα pre-orders έχουν ήδη ξεκινήσει.
Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, επικρατεί ένα μυστήριο σχετικά με τον κεντρικό επεξεργαστή, με την αμερικανική εταιρία να κρατά κλειστά τα χαρτιά της. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν IntelCore i7 Processor άγνωστης ταχύτητας. Το προηγούμενο μοντέλο ήταν εφοδιασμένο μ' έναν 2.8GHz IntelCore i7, οπότε εύλογα μπορούμε να υποθέσουμε ότι η νέα CPU θα είναι ταχύτερη.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. bravo kali doulia sto blog sinexise etc liges morfopiisis theli akomi kai tha einaii ok tespa to razer blade apo pou bwro na to paragilo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή