MOGA Bluetooth Android controller

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται υπερβολή, όμως ένα καλό gaming χειριστήριο πραγματικά έλειπε από την γκάμα αξεσουάρ για Android κινητά. Σίγουρα δεν θα το χρειαστείτε για τα περισσότερα παιχνίδια, όμως η χρήση του μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την εμπειρία σε games όπως Action Shooters ή ποδοσφαιράκια. Και το όνομά του; MOGA.
 Η PowerA παρουσίασε το MOGA για πρώτη φορά στην φετινή Ε3. Η κατασκευή ήταν μάλιστα τόσο καλή, που απέσπασε το βραβείο καλύτερου hardware στη συγκεκριμένη έκθεση. Περίπου πέντε μήνες μετά, έφτασε η ώρα για να το δούμε στην αγορά σαν τελικό προϊόν. Το MOGA ενσωματώνει δύο αναλογικούς μοχλούς στις συνηθισμένες θέσεις, τέσσερα κουμπιά σε σχήμα ρόμβου και άλλα δύο στο πίσω μέρος του.
Συνδέεται με κάθε συσκευή Android μέσω Bluetooth (από την έκδοση 2.3 Gingerbread και πάνω), αλλά θα χρειαστεί την ειδική εφαρμογή που θα κυκλοφορήσει στο Google Play για να επικοινωνήσει απόλυτα σωστά με τα εγκεκριμένα παιχνίδια (Atari’s Greatest Hits, Duke Nukem 3D, Dungeon Hunter 3, Gangstar Rio: City of Saints, Mike V: Skateboard Party, N.O.V.A. 3, PAC-MAN by Namco, Painkiller: Purgatory HD, Six-Guns, Sky Gamblers: Rise of Glory, Sonic The Hedgehog 4TM Episode II, Virtua Tennis Challenge, 3D Hunting: Alaskan Hunt και 3D Hunting: Zombies). Το highlight της συσκευής είναι το γεγονός ότι μπορεί να κρατήσει ένα κινητό ως 82 χιλιοστά πλάτος στην κορυφή του, κάτι θα κάνει πολύ πιο εύκολη τη χρήση του σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Αν ψάχνετε για αρνητικό, τότε αυτό θα το βρείτε στην τιμή του, η οποία θα είναι λίγο "τσιμπημένη".
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου