Razer Naga Hex Wraith Red Edition

Η Razer είναι μια αμερικάνικη εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1998 στην κατασκευή περιφερειακών για PC και Xbox 360. Το 2011 μπήκε δυναμικά και στην αγορά των laptops παρουσιάζοντας το πρώτο Razer Blade, ενώ πριν από μερικές μέρες στην Penny Arcade Expo στο Seattle της Washington είδαμε και τον διάδοχό του, το Razer Blade 2012, για το οποίο σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας.
To Razer Naga Hex Wraith Red Edition κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά και η τιμή του κυμαίνεται στα 80 ευρώ. Πρακτικά δεν έχει μεγάλες διαφορές από το πρωτότυπο Razer Naga Hex, το οποίο έκανε την εμφάνιση του την περασμένη άνοιξη. Η μόνη αλλαγή είναι ο κόκκινος χρωματισμός του (τόσο εξωτερικά, όσο και στο backlight φωτισμό), σε αντίθεση με τον πράσινο του προκατόχου του.
Razer Naga Hex Wraith Red Edition
Χαρακτηριστικά
Τεχνολογία: Laser
Κουμπιά: 11 Hyperesponse κουμπιά και scroll
Ευαισθησία: 5600 dpi
Υποδοχή σύνδεσης: USB
Χρώμα: Μαύρο και κόκκινο
Διαστάσεις: 116 mm (4.57”) βάθος, 70 mm (2.76”) πλάτος, 46 mm (1.81”) ύψος
Βάρος: 134γρ.
Χώρος στο σκληρό για τους drivers: 100 MB
Εγγύηση: 2 έτη
Διάθεση: Zegetron
Πρόσθετα χαρακτηριστικά:
3.5G Laser Sensor System – 5600 dpi
Software: Razer Synapse 2.0
1000Hz Ultrapolling/ 1ms χρόνος απόκρισης
Φωτισμός backlight στη ροδέλα, στο λογότυπο της Razer και στα έξι πλευρικά κουμπιά
Χρώμα φωτισμού: Κόκκινο
To Razer Naga Hex είναι ένα mouse που απευθύνεται ξεκάθαρα στους οπαδούς των ΜΟΒΑ και Action RPG. Διακρίνεται για την υποδειγματική ακρίβεια και ταχύτητά του, χάρη στον 3.5G Laser αισθητήρα του (5600 dpi) και στο 1000Ηz polling rate του. Επιπλέον, προσφέρεται on-the-fly προσαρμογή της ευαισθησίας του. Η ποιότητα κατασκευής του είναι ικανοποιητική και ο σχεδιασμός του αρκετά εργονομικός, αν και όσοι από εσάς έχετε μεγάλα χέρια ίσως το βρείτε κάπως μικρό για τα δεδομένα της παλάμης σας.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου