Total War: Rome II: Το τρέιλερ της αναμονής...

Το πρώτο τρέιλερ για το Total War: Rome II, το νέο κεφάλαιο στην επική σειρά στρατηγικής. Η σειρά Total War, το δημιούργημα της βρετανικής προγραμματιστικής εταιρείας Creative Assembly, επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα PC μας τον Ιούνιο του 2000 με το Shogun: Total War. Συνδυάζοντας στοιχεία turn-based και real-time strategy, μας «έστειλε» στην Ιαπωνία του 16ου αιώνα και μας προκάλεσε να γίνουμε κυρίαρχοι του «παιχνιδιού» και να αναρριχηθούμε στη θέση του Shogun ελέγχοντας το στρατό, την οικονομία αλλά και τη διπλωματία στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.
 Στα επόμενα παιχνίδια της σειράς, ταξιδέψαμε σε περιόδους της ιστορίας και περιοχές του χάρτη κι έτσι βρεθήκαμε στη μεσαιωνική Ευρώπη με το Medieval: Total War και το sequel του, Medieval 2: Total War, πήραμε το ρόλο του Ναπολέοντα ή των μεγάλων αντιπάλων του στο Napoleon: Total War και ζήσαμε από «μέσα» τη Βιομηχανική Επανάσταση, τον αποικισμό των Ινδιών και την Αμερικανική Ανεξαρτησία με το Empire: Total War. Οι λεγεώνες μας περιμένουν στην Καρχηδόνα Η προγραμματιστική εταιρεία The Creative Assembly δε θα μπορούσε φυσικά να μείνει ασυγκίνητη και από την Αρχαία Ρώμη. Έτσι, τον Σεπτέμβριο του 2004 μας προσέφερε το Rome: Total War, ένα turn-based και real-time tactics strategy παιχνίδι με μάχες σε 3D απεικόνιση, δίνοντάς μας την ευκαιρία να γίνουμε αυτοκράτορας στη θέση του αυτοκράτορα, κυριαρχώντας μέσα στα όρια της τότε Ρωμαϊκής επικράτειας με τα όπλα, αλλά και ελέγχοντας τους τοπικούς πληθυσμούς. Με το Total War: Rome II, εννιά χρόνια μετά από την κυκλοφορία εκείνου του πρώτου παιχνιδιού, θα κληθούμε να ηγηθούμε του Ρωμαϊκού στρατού, παίρνοντας τον ρόλο του στρατηγού Σκιπίωνα Αιμιλιανού.
Αναλαμβάνουμε λοιπόν τη διοίκηση των λεγεώνων που πολιορκούν την Καρχηδόνα επί τρία συνεχόμενα χρόνια. Η αντίσταση των πολιορκημένων είναι σθεναρή και εμείς θα πρέπει να καταφέρουμε να την κάμψουμε και να βάλουμε στη θέση τους εκείνους που αμφισβητούν την ισχύ της Ρώμης. Το έργο μας θα είναι δύσκολο και θα πρέπει να επιτεθούμε από ξηρά και από θάλασσα, αλλά και να έχουμε κάτω από τον έλεγχό μας ένα σωρό παραμέτρους που μπορεί να κρίνουν την έκβαση της πολιορκίας. Η Καρχηδόνα πρέπει να «πέσει» πάση θυσία και η αποτυχία δε συγχωρείται!
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου