Football Manager 2013 για παιχταράδες

Football Manager 2013
Με μεγάλες αλλαγές έρχεται το νέο μέλος της δημοφιλούς σειράς. [UPDATE]Η Sports Interactive και η SEGA ανακοίνωσαν σήμερα ότι το Football Manager 2013 θα ενσωματώσει αρκετές αλλαγές στο πυρήνα του, σηματοδοτώντας μια νέα αρχή στην ανάπτυξη της σειράς. Σύμφωνα με την SEGA, εκτός από τις βελτιώσεις που θα έχει σε σχέση με τους προκατόχους του, η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από ριζικές αλλαγές και νέες λειτουργίες παιχνιδιού.
Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι η εισαγωγή του Football Manager Classic mode, το οποίο σας προσφέρει μια εναλλακτική μέθοδο που απαιτεί λιγότερο χρόνο προσαρμογής για να μπείτε στο παιχνίδι, καθώς απλουστεύεται ο τρόπος που χειρίζεστε το παιχνίδι. «Η εισαγωγή του FMC είναι ένα μεγάλο βήμα για την εξέλιξη της σειράς» είπε ο Miles Jacobson, Studio Director της Sports Interactive. «Τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει κατανοητό πως υπάρχει μεγάλο ποσοστό από gamers που θα ήθελαν να παίξουν Football Manager, αλλά δεν μπορούν να αφιερώσουν τον απαραίτητο χρόνο για να βγάλουν το παιχνίδι εις πέρας. Βρήκαμε την χρυσή τομή για να μπορεί ο καθένας να χαρεί το παιχνίδι, ακόμα κι αν θα είναι η πρώτη φορά που θα πέσει στα χέρια του.»
Η απλούστευση του ρόλου σας
Εκτός του ότι μια σεζόν μπορεί να τελειώσει μέσα σε 8-10 ώρες, το Football Manager Classic mode θα σας προσφέρει δυο ακόμα τρόπους παιχνιδιού. Μπορείτε να ξεκινήσετε το career με αόριστο χρόνο τερματισμού ή να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο νέο Challenge Mode. Σε αυτό το mode, έρχεστε αντιμέτωποι με ένα σενάριο που είναι σχεδιασμένο να δοκιμάζει τις ικανότητες σας σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Το Challenge Mode προστέθηκε αρχικά στο Football Manager Handheld 2012 (για iPhone και Android) και φάνηκε να αρέσει στους fans της σειράς. Έτσι πλέον ενσωματώθηκε στο παιχνίδι και για τις εκδόσεις για PC και Mac. Το FM 2013 θα περιλαμβάνει πέντε προκλήσεις στο Challenge Mode ενώ μέσα στους επόμενους μήνες, θα έχουμε περισσότερες διαθέσιμες, ανάλογα με την ζήτηση που θα υπάρξει στα επίσημα forums του παιχνιδιού.
Παρέα με το Challenge Mode, το Football Manager Classic mode συνδυάζει έναν αριθμό από χαρακτηριστικά που μένουν να ξεκλειδωθούν στο παιχνίδι, με σκοπό να σας διευκολύνουν. Σαν manager, θα μπορείτε να απομακρύνετε την ανάγκη για άδειες εργασίας των παικτών, για παράδειγμα ή και να προσθέσετε μερικά εκατομμύρια στο μπάτζετ σας. Μπορείτε να επιδιώξετε να ξεκλειδώσετε τα παραπάνω πρόσθετα όταν κινηθείτε προς τα Milestones (Achievements) μέσα στο παιχνίδι.
Το FM 2013 εισάγει επιπλέον καινούργια χαρακτηριστικά και βελτιώσεις πάνω σε στοιχεία του παιχνιδιού. Μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα είναι τα εξής:
Βελτιωμένη 3D μηχανή παιχνιδιού
Στο FM 2013, τα πάντα γύρω και πάνω στο γήπεδο θα φαίνονται πιο ρεαλιστικά. Από το γήπεδο, τους παίκτες, μέχρι το κοινό και την κίνηση των παικτών και της μπάλας. Μια σειρά από νέα και εξελιγμένα γραφικά πλάνα, δίνουν στο παιχνίδι μια πιο ρεαλιστική μορφή ενώ μια αναδιοργάνωση στο σύστημα των τηλεοπτικών καμερών κάνει τη εμπειρία του ματς πιο «τηλεοπτική».
Καινούργιοι ρόλοι στο προσωπικό
Το νεότερο μέλος της σειράς υπόσχεται μια συγκεκριμένη αλλαγή στη δομή του προσωπικού του manager και ανανέωση των ρόλων τους. Αυτό περιλαμβάνει την εισαγωγή ενός διευθυντή ποδοσφαίρου που (εφόσον υπάρχει ανάγκη) θα πάρει ένα ποσοστό από την δουλειά σας, όπως είναι οι διαπραγματεύσεις συμβολαίου και η απαλλαγή από ανεπιθύμητους παίκτες. Επιπλέον, ο αριθμός των ειδικευμένων προπονητών έχει αυξηθεί μαζί και η ευελιξία του manager, να δει από ποιον προπονητή θα χρειαστεί την βοήθεια και πότε. Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να εξελίσσεστε σαν προπονητής.
Ανανεωμένοι ρόλοι των media
Η σχέση μεταξύ του manager και των media ανανεώθηκε και αυτή. Μια συγκεκριμένη εκδοχή είναι πως σαν manager μπορείτε να υιοθετήσετε ξεχωριστούς τόνους στην συναναστροφή σας με τον τύπο, επιλέγοντας την διάθεση από «ήρεμος» μέχρι και «επιθετικός». Αυτό στο Football Manager 2012 θυμίζουμε ότι ίσχυε μόνο για τους παίκτες.
Παιχνίδι δικτύου
Μεγάλες αλλαγές θα υπάρξουν όμως και στο multiplayer mode, το οποίο κάνει πλήρη χρήση της δυνατότητας σύνδεσης μέσω του Steam. Αυτό σας επιτρέπει να οργανώσετε κάποιο ματς έναντι άλλων παικτών πιο εύκολα. Θα μπορείτε ακόμη να στήσετε πρωταθλήματα και κύπελλα της μίας σεζόν, όπως επίσης και το κλασικό career mode απεριορίστου χρόνου που υπήρχε μέχρι τώρα.
Leaderboards
Για πρώτη φορά θα μπορείτε να δείτε ακριβώς που βρίσκεστε σε σχέση με τους αντιπάλους σας, που ενδεχομένως διαμένουν στην άλλη άκρη του πλανήτη.
User Interface
Θα υπάρχει ένα νέο πάνελ για το career mode, και ένα ανανεωμένο στυλ για το classic mode. Επιπλέον το νέο σύστημα αναζήτησης είναι πιο λειτουργικό και εύκολο στη χρήση.
Εξελιγμένη προπόνηση
Θα έχετε τη δυνατότητα να μπείτε βαθύτερα μέσα στην προπόνηση της ομάδας και να επιλέξετε την προπόνηση και το πρόγραμμα που σας βολεύει. Μπορείτε να επιλέξετε που θέλετε να επικεντρώσετε την προπόνηση της ομάδας, είτε αυτό είναι σε πιο γενικές προπονήσεις ρουτίνας ή σε πιο εξειδικευμένες προετοιμασίες για ματς.
Ρεαλιστικοί μηχανισμοί φορολόγησης
Ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες που επηρεάζει τους πραγματικούς ποδοσφαιριστές όταν έρχεται η στιγμή να επιλέξουν σε ποια ομάδα θα υπογράψουν, έχει να κάνει με το επίπεδο των φόρων που πληρώνει η μία χώρα στην άλλη. Αυτό πέτυχε η SEGA φέτος στο game, να περιέχει ενημερωμένες φορολογήσεις για κάθε μια από τις χώρες που περιλαμβάνει ξεχωριστά, κάτι που οι παίκτες λαμβάνουν υπ όψιν τους όταν αποφασίζουν σε ποια ομάδα θα παίξουν.
Το Football Manager 2013 θα κυκλοφορήσει για PC και Mac πριν τα Χριστούγεννα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου