Bad Piggies για τα κακά γουρουνάκια...

Τα γουρουνάκια του Angry Birds παίρνουν την εκδίκησή τους.
Τα αξιαγάπητα πτηνά της Rovio Entertainment θα αποκτήσουν ανταγωνιστές, αφού στο νέο δημιούργημα της εταιρείας τα γουρούνια θα ξεμυτίσουν από τα οχυρά τους. Στα τέλη Σεπτεμβρίου θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε την ιστορία μέσα από τα μάτια των πράσινων χοίρων.
Αν και στην Rovio κρατάνε τα χαρτιά τους κλειστά, ανέφεραν σε πρώτη φάση πως το gameplay θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό του Angry Birds, αφού δεν θα υπάρχει η πατροπαράδοτη σφεντόνα. Ο γενικός διευθυντής της εταιρίας Mikael Hed, ανέφερε για το νέο δημιούργημα πως "Υπάρχει μεγάλη εμπάθεια προς τους αξιαγάπητους εχθρούς των Angry Birds και ο κόσμος μας ρωτάει ποια είναι η δική τους πλευρά στην ιστορία". Ο υποδιευθυντής της Rovio, Petri Järvilehto, προσθέτει ότι τα γουρουνάκια έχουν περισσότερα να δώσουν από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στη σειρά κι ότι "Το Bad Piggies είναι μια πρώτη ματιά μέσα στα ευφάνταστα και ευφυή μυαλά τους".
To Bad Piggies θα κυκλοφορήσει για Mac, iOS και Android στις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει κι η έκδοση για PC. Μπορείτε να επισκεφθείτε το site του παιχνιδιού αλλά και την επίσημη Facebook page.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου