Η Nintendo μιλάει για τη σειρά Super Mario

Καθ' όλη την διάρκεια της θητείας του, ο Mario και η παρέα του μας χαρίζουν σχεδόν κάθε χρόνο από μία έκδοση (ορισμένες φορές και δύο, καθ' ότι η σειρά αξιοποιείται τόσο σε οικιακές όσο και φορητές κονσόλες της Nintendo). Τον περασμένο Νοέμβριο κυκλοφόρησε το Super Mario 3D Land για το 3DS, όπως επίσης πριν ένα μήνα είχαμε το New Super Mario Bros. 2 για την ίδια κονσόλα. Μην ξεχνάμε ότι έχει ήδη ανακοινωθεί για τον προσεχή Νοέμβριο και το New Super Mario Bros. U το οποίο, όπως προσδίδει και το όνομά του, θα είναι αποκλειστικότητα του Wii U και ο τρίτος τίτλος με πρωταγωνιστή τον ιταλό ιδραυλικό σε διάστημα μόλις 12 μηνών.
Όταν ο Reggei Fils-Aime, πρόεδρος της Nintendo of America, ρωτήθηκε για το εάν κινδυνεύει να τεθεί σε κίνδυνο το όνομα Mario λόγω των πρόσφατων αλλεπάλληλων κυκλοφοριών, η απάντηση ήταν κατηγορηματική. "Φυσικά και όχι. Καταρχήν οι προγραμματιστές μας, ξεκινώντας από τον κ. Miyamoto, αλλά και ολόκληρος ο οργανισμός της ανάπτυξης του franschise, κατανοούν πλήρως τη δύναμη αλλά και τις δυνατότητές του. Κάθε φορά οι ίδιοι, εργάζονται αρκετά σκληρά για να προσφέρουν μια μοναδική, διαφορετική και παράλληλα ξεχωριστή εμπειρία στον τελικό χρήστη προσφέροντας πάντα κάτι καινούριο". Η ερώτηση τέθηκε στα πλαίσια της κυκλοφορίας του τελευταίου Mario (New Super Mario Bros. 2).
Θέλοντας να υπερασπιστεί το πιο δυνατό χαρτί της εταιρίας του, ο Fils-Aime πρόσθεσε "Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι εάν βγάλουμε ένα μέτριο Mario, θα είναι σαν να σκοτώνουμε την χρυσή κότα που γεννάει τα χρυσά αυγά! Εμείς, όπως επίσης και όλα τα στελέχη της εταιρίας, διαθέτουμε ιδιαίτερη επίγνωση του θέματος, όποτε κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να κρατήσουμε το brand του Mario ξεχωριστό, αναζωογονητικό και πάνω απ’ όλα πρωτοποριακό".
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου