Mass Effect Trilogy για δυνατούς παίκτες

Η τριλογία του ομώνυμου Action RPG/Shooter σε ένα πακέτο. Η Bioware ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει την συλλογή Mass Effect Trilogy. Πρόκειται για την συγκέντρωση και των τριών τίτλων της σειράς σε ένα συλλεκτικό πακέτο που θα συνοδεύεται από ένα βιβλίο με αποκλειστικό artwork από το σύμπαν του παιχνιδιού. Η συλλογή θα κυκλοφορήσει σε PC, PS3 και Xbox 360, κάτι που σημαίνει ότι για πρώτη φορά το Mass Effect 1 θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 3. Δεν θα έρθει όμως μόνο ως κομμάτι της συλλογής, αφού θα ανέβει και στο PlayStation Network όπου θα μπορείτε να το αγοράσετε ψηφιακά ως ξεχωριστό download.
Θυμίζουμε ότι η Microsoft είχε αποκλειστική συμφωνία με την ΕΑ για την κυκλοφορία του τίτλου μόνο στο Xbox 360 και προς το παρόν είναι άγνωστο για το πως παρακάμφθηε αυτή τη συμφωνία. Το κόστος της συλλογής αναμένεται να κυμανθεί σε λογικά επίπεδα κι έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε τις 75+ ώρες της σειράς στην τιμή ενός παιχνιδιού. Δυστυχώς δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα συμπεριληφθούν και κάποια από τα άφθονα DLC που συμπλήρωσαν τις περιπέτειες του John Shepard τα τελευταία πέντε χρόνια. Το Mass Effect Trilogy Edition, θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου. Παράλληλα θυμίζουμε ότι η BioWare αναπτύσσει και την έκδοση του Mass Effect 3 για το Wii U, η οποία θα είναι έτοιμη τον Απρίλιο του 2013.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Eνδιαφερων θα εχουν οι διαπραγματευσεις EA-MS επισης πολυ κλαη κινιση ετσι ωστε οποιος δεν τα εχει παιξει ακομα να τα λιωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή