Command & Conquer: Generals 2 free-to-play

Τον Δεκέμβριο του 2011 η EA είχε ανακοινώσει ότι η BioWare Victory (θυγατρική της BioWare) θα αναλάμβανε την ανάπτυξη του Command &Conquer: Generals 2, όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας. Ο επερχόμενος τίτλος θα χρησιμοποιούσε την Frostbite 2 engine και θα κυκλοφορούσε αποκλειστικά για PC μέσα στο 2013. Κατά την διάρκεια της Gamescom η ΕΑ αποκάλυψε ότι κομμάτια του παραπάνω παιχνιδιού θα ενσωματωθούν σε μια εντελώς καινούργια δημιουργία που θα ονομάζεται Command & Conquer, κάτι που σημαίνει ότι η EA επιχειρεί και επίσημα ένα reboot στη σειρά.
Το νέο εγχείρημα θα ακολουθεί το free-to-play ΜΜΟ strategy μοντέλο και η εταιρία σκοπεύει –αφού το κυκλοφορήσει πρώτα- να το τροφοδοτήσει με DLC, τα οποία θα βασίζονται στο feedback των παιχτών. Παρά την αλλαγή ονομασίας, το project αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Τα νέα για τους οπαδούς της δημοφιλούς real-time Strategy σειράς είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνα και ελπίζουμε μέσα στις επόμενες μέρες να έχουμε περισσότερες πληροφορίες στα χέρια μας.
Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην beta του παιχνιδιού, κάντε κλικ εδώ.http://www.commandandconquer.com/free/
[UPDATE: 10/9] Το επερχόμενο reboot της σειράς Command & Conquer θα περιλαμβάνει τελικά και single-player campaign. Να υπενθυμίσουμε ότι στα μέσα Αυγούστου, όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, ο John Van Caneghem (γενικός διευθυντής) της BioWare Victory είχε δηλώσει ότι το παιχνίδι θα έχει μόνο co-op και ανταγωνιστικά multiplayer modes.
Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Polygon, o Frank Gibeau πρόεδρος της EA Labels επιβεβαίωσε την ύπαρξη του story mode. Συμπλήρωσε λέγοντας πως η ομορφιά του free-to-play μοντέλου είναι ότι δίνει απόλυτη ελευθερία στους developers να κάνουν την δουλειά τους λαμβάνοντας παράλληλα υπόψιν το feedback των παιχτών.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου