S.T.A.L.K.E.R. 2 και έπεται συνέχεια...

Συνεχίζει η ανάπτυξη παρά τα προβλήματα.
Η GSC, εταιρία πίσω από τη σειρά S.T.A.L.K.E.R. αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τον τελευταίο καιρό. Μετά την είδηση από τον περασμένο Δεκέμβριο,
που θέλει τον δημιουργό της, Sergei Grigorovich, να επιθυμεί να την κλείσει, τα πάντα γύρω από την εταιρία και το νέο της παιχνίδι, S.T.A.L.K.E.R. 2, έχουν καλυφτεί από ένα πέπλο αβεβαιότητας.
Τα πράγματα δεν φαίνεται να καλυτερεύουν για την Ουκρανική εταιρία. Παρόλα αυτά η ανάπτυξή του S.T.A.L.K.E.R. 2 συνεχίζεται σε ένα βαθμό. Οι developers, οι οποίοι βάζουν τα δυνατά τους στην προσπάθειά τους να τελειώσουν το παιχνίδι, για να δώσουν ελπίδες στους fans που το περιμένουν, κυκλοφόρησαν ένα νέο βίντεο που επιδεικνύει animations και άλλα χαρακτηριστικά της μηχανής σχεδιασμού τους.
Το βίντεο δεν είναι αυτό που θα έλεγε κανείς gameplay τρέιλερ, μιας και φαίνεται να είναι από τα πρώτα στάδια ανάπτυξης. Όπως και να χει, είναι κάτι το θετικό, μιας και αποτελεί ένα μικρό σημάδι ζωής από ένα παιχνίδι το οποίο φημολογούνταν να έχει ακυρωθεί. Η ομάδα των δημιουργών δηλώνει πολύ ευτυχισμένη, μιας και με μαζί με αυτό το βίντεο ανακοινώνουν ότι η ανάπτυξή του παιχνιδιού θα συνεχιστεί και μετά τις γιορτές.
Το S.T.A.L.K.E.R. 2 αν τελικά ολοκληρωθεί, θα κυκλοφορήσει για PC, Playstation 3 και Xbox 360.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου