Epic Fail Games: Volume 4

Τα καλύτερα games για φέτος το Πάσχα!
Έφτασε το Πάσχα και πλησιάζει ένα τετραήμερο ξεκούρασης στο οποίο θα μπορέσουμε να απολαύσουμε ένα σωρό τίτλους με την ησυχία μας.
Για τον σκοπό αυτό, η Epic Fail Games δημιούργησε για εσάς τα καλύτερα games. Είναι διαθέσιμα από σήμερα αλλά δεν θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα, παρά μόνο στη σπηλιά του Ιούδα, ο οποίος τα έχει ήδη διοχετεύσει στη μαύρη αγορά. Και μάλιστα χωρίς να τα δηλώσει στο πόθεν έσχες.
Angry Eggs
Η Epic Fail Games συνεργάστηκε με την Rovio για την ανάπτυξη του Angry Eggs. Στο συγκεκριμένο spin-off της σειράς Angry Birds, τα κοτόπουλα επαναστατούν μέσα από τα αυγά τους λόγω της κακής κατάστασης που επικρατεί στο κοτέτσι από τις επιθέσεις γάτων. Στόχος σας είναι να τοποθετήσετε τα αυγά στη σφεντόνα, να τα εκτοξεύσετε ενάντια στα κάστρα που έχουν στήσει οι εχθρικές γάτες και να τα καταρρίψετε. Τα αυγά έχουν διάφορα χρώματα και καθένα εξ αυτών πραγματοποιεί διαφορετικού τύπου damage. Τα κόκκινα για παράδειγμα είναι μικρά και γρήγορα. Τα λευκά είναι τα μελάτα, τα κίτρινα είναι τα πιο σφιχτά και τέλος τα μαύρα είναι τα αυγά-βόμβες τα οποία προκαλούν μαζική ζημιά. Όσο προχωράτε στα levels η δυσκολία κλιμακώνεται αλλά η δράση δεν σταματάει εκεί. Μετά την σφεντόνα, αποκτάτε καταπέλτη, πολιορκητικούς κριούς κι ένα σωρό άλλα όπλα τα οποία θα σας φανούν πολύ χρήσιμα. Το Angry Eggs κυκλοφορεί για όλα τα iPhone, iPad, iPod, καθώς και για κινητά με Android λειτουργικό. Επίσης θα είναι αποκλειστικό DLC για PC όταν με το καλό το ThePirateBay ενεργοποιήσει τα drones στον ελληνικό εναέριο χώρο.

Kinect Souvla
Θέλετε να ψήσετε αρνί με το Kinect; Κανένα πρόβλημα! Τώρα με το Kinect Souvla στήστε τα αρνιά στη σειρά και αρχίστε να τα γυρίζετε! Το παιχνίδι έχει τρία modes. Στο story mode θα πρέπει να γυρίσετε τα αρνιά και τα κοκορέτσια σωστά για να κάνετε το πασχαλινό τραπέζι. Καθένα διαθέτει διαφορετικό τρόπο ψησίματος άρα χρειάζεται την απαραίτητη προσοχή. Στο time trial θα χρειαστεί να γυρίσετε το αρνί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Τέλος, στο multiple mode θα πρέπει να γυρίσετε πολλά αρνιά μαζί. Το Kinect Souvla υποστηρίζει και multiplayer, είτε σε μορφή Co-op είτε σε Competitive mode. Στο Co-Op θα πρέπει να γυρίσετε τα αρνιά στον ίδιο χρόνο και στο Competitive να τα ψήσετε πιο γρήγορα απ' τον αντίπαλό σας. Το Kinect Souvla κυκλοφορεί αποκλειστικά για Xbox 360 και Kinect. Λόγω κρίσης, αν δεν φάτε αρνί φέτος το Πάσχα, τουλάχιστον να μπορέσετε να το γυρίσετε εικονικά βρε αδερφέ.
Son of God
Η Sony Santa Monica μας ετοίμασε τον ιό του Θεού σε ένα εκρηκτικό Action game γεμάτο αδρεναλίνη. Χειριστείτε τον Ιησού και ζήστε ξανά όλες τις μεγάλες στιγμές του. Συνδυάστε στοιχεία strategy στρατολογώντας χριστιανούς και διαδώστε την θρησκεία σας. Επιτελέσετε το κήρυγμά σας χρησιμοποιώντας τα spells (healing spells, illusion spells, buffs κτλ.) για να βάλετε στη θέση τους γραμματείς και φαρισαίους. Το Son of God είναι το μόνο game που προσφέρει 33 χρόνια gameplay και άφθονους γρίφους, αλλά ταυτόχρονα είναι και το μόνο στο οποίο όλοι γνωρίζουμε εξ αρχής το φινάλε. Ο τίτλος κυκλοφορεί αποκλειστικά για PlayStation 3.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου