Infinity Blade II Co-Op

Αυτή την εβδομάδα έρχεται το μεγάλο update στο κορυφαίο RPG του iOS.
Οι κάτοχοι του Infinity Blade 2 θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε το πολυαναμενόμενο Co-Op update αυτή την Πέμπτη, σύμφωνα με την Chair Entertainment.

Tο update θα προσθέσει ένα mode με την ονομασία "ClashMob", στο οποίο θα μπορείτε να διαγωνιστείτε με χιλιάδες άλλους παίκτες για να βγάλετε νοκ-άουτ τεράστια bosses με μπόλικα hit points. Αν μάλιστα καταφέρετε και βγάλετε ένα boss σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τότε όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν θα αποκομίσουν αποκλειστικό loot. Ορισμένα bosses ανώτερου επιπέδου θα είναι διαθέσιμα μόνο σε όσους έχουν μεγάλο level, ώστε να μην επωφεληθούν οι αδύναμοι παίκτες απ' το ανάλογο loot.
Το ClashMob mode θα έχει τρεις διαφορετικές προκλήσεις. Αποκαλύφθηκε μάλιστα ότι το δεύτερο challenge θα σας ζητάει να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερη ζημιά σε έναν Titan εντός 30", ενώ το τρίτο challenge θα απαιτεί να βρείτε όσο το δυνατόν περισσότερους σάκους με χρήματα στο ίδιο χρονικό διάστημα. Θα μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε φίλους σας στο παιχνίδι, κάτι που αν πράξετε θα σας δώσει κάποια bonus, όπως επιπλέον χρονικό περιθώριο, έξτρα χρήμα ή περισσότερες διαθέσιμες προσπάθειες.
Το update του Infinity Blade 2, που θα είναι διαθέσιμο αυτή την Πέμπτη, θα προσθέσει επίσης 24 νέα αντικείμενα για αγορά (όπλα, armor ή rings), επανασχεδιασμένα gems, καθώς και το νέο χαρακτηριστικό gem forge, με το οποίο θα μπορείτε να φτιάξετε πιο ισχυρά gems.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου