3DS: Τα επόμενα games του 2012

New Super Mario Bros. 2, νέα Pokemon και αρκετά ακόμη upgrades.
Μέσω μιας βίντεο-παρουσίασης από την πρόεδρο της Nintendo of Europe Satoru Shibata, ανακοινώθηκαν τα επόμενα games της Ιαπωνικής εταιρείας για το 3DS.

Ξεχωρίζει δίχως αμφιβολία το New Super Mario Bros. 2 που θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι. Πρόκειται για το sequel του New Super Mario Bros., το οποίο είχε κυκλοφορήσει για το DS τον Ιούνιο του 2006 και για το Wii τον Νοέμβριο του 2009. Συνδυάζει το κλασικό δισδιάστατο gameplay του Super Mario με σύγχρονα γραφικά.
Στις υπόλοιπες ειδήσεις, ξεχωρίζουν δύο νέα 3DS apps για τη σειρά Pokémon. Η πρώτη θα είναι ένα upgrade στο ήδη υπάρχον Pokédex. H δεύτερη θα είναι το Pokémon AR Searcher, ένα augmented reality shooter παρόμοιο με το ήδη υπάρχον Face Raiders. Θα λειτουργεί ως συνοδευτικό app στο Pokémon Black and White 2, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε τα πλάσματα που θα πιάνετε. Τα δύο αυτά apps θα είναι διαθέσιμα μέσω του 3DS eShop.
Πολύ σημαντική είναι και η είδηση που αφορά το νέο 3DS firmware update, το οποίο θα μας έρθει στις 25 Απριλίου. Θα σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε game patches και να προσθέσετε νέους folders στο βασικό μενού της κονσόλας ή ακόμα και drag & drop αρχείων σε φάκελο, κάτι που γίνεται ήδη στο iOS της Apple. Όσο για τα game patches, το πρώτο διαθέσιμο θα έρθει για το Mario Kart 7 στα μέσα Μαϊού. Θα πρέπει επίσης να αναμένετε DLC για τα Fire Emblem Awakening (νέοι χαρακτήρες), Theatrhythm Final Fantasy (νέα μουσική) και Monster Hunter 3G (νέα challenges).
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου