Killer is Dead: Το νέο παιχνίδι του Suda 51

Η πολυάσχολη Grasshopper Manufacture (No More Heroes, Shadows of the Damned), η οποία δουλεύει τον τελευταίο καιρό σε ένα μεγάλο αριθμό παιχνιδιών, με ένα από αυτά να είναι το μακάβρια χιουμοριστικό Lollipop Chainsaw, ανακοίνωσε σήμερα έναν ακόμα τίτλο με την ονομασία Killer is Dead.
Το Killer is Dead, το οποίο θα έχει τον θρυλικό Suda 51 στη θέση του σκηνοθέτη, υπόσχεται να μας βάλει για μια ακόμη φορά στον κόσμο των πληρωμένων δολοφόνων (όπως και τα No More Heroes και Killer 7 πριν από αυτό), με ένα στυλ που θα θυμίζει ταινίες κατασκοπείας όπως αυτές του James Bond, αλλά με ένα πιο σκοτεινό τόνο. Το concept του παιχνιδιού, το οποίο θυμίζει αρκετά το multiplayer mode των πιο πρόσφατων παιχνιδιών Assassin's Creed, έχει ως κεντρικό χαρακτήρα έναν θανατοποινίτη, ο οποίος προσπαθεί να σκοτώσει τον εκτελεστή του πριν αυτός καταφέρει να εκπληρώσει τον συμβόλαιο θανάτου που του έχει ανατεθεί.
Το gameplay πρόκειται να είναι επιστροφή στις στιλάτες ξιφομαχίες της σειράς No More Heroes, άλλα με ένα νέο σύστημα μάχης και χαρακτηριστικά που θα το διαφοροποιούν κατά πολύ από αυτό των προηγούμενων games της εταιρίας.
Το Killer is Dead θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 3 και Xbox 360 και θα μας έρθει κάποια στιγμή μέσα στο 2013.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου