God of War: Ascension

Το Amazon πριν από λίγο αποκάλυψε το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Kratos με τίτλο God of War: Ascension.
Όπως κάθε προηγούμενο God of War, ο νέος αυτός τίτλος θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 3. Το Ascension θα αποτελέσει prequel και θα διαδραματίζεται πριν ακόμα ο Kratos γίνει γνωστός ως “Ghost of Sparta”, αναζητώντας λύτρωση, ελευθερία και εκδίκηση για τον χαμό της οικογένειάς του. Το συγκεκριμένο επεισόδιο θα μας πάει χρονολογικά πριν από τα γεγονότα του God of War: Chains of Olympus.
Η Sony από την μεριά της, όπως σας είχαμε ενημερώσει, ετοίμαζε μια μεγάλη ανακοίνωση για σήμερα. Αποδείχτηκε τελικά πως επρόκειτο για το νέο God of War και μαζί με την ανακοίνωση κυκλοφόρησε και ένα teaser τρέιλερ. Ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού είναι ο Todd Pappy, σχεδιαστής του God of War 3.
Με την κυκλοφορία του God of War: Ascension, χάνονται οι ελπίδες για ένα God of War 4. Ίσως το όνειρο αυτό να υλοποιηθεί στην επόμενη γενιά κονσολών, ίσως και όχι. Όπως και να έχει, ο Kratos θα επιστρέψει, πιο φιλομαχής από ποτέ. Δεν ανακοινώθηκε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας για το Ascension, πιθανότατα ωστόσο θα έχουμε περισσότερα νέα στην E3 2012.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου