Ε3 2012 με πολλές συμμετοχές..

Οι συνεντεύξεις τύπου των εταιρειών και οι μέχρι τώρα συμμετέχοντες.
Η Electronic Entertainment Expo, γνωστή στο ευρύ κοινό ως E3, θα διεξαχθεί και φέτος στο Λος Άντζελες της Αμερικής και συγκεκριμένα από τις 5 έως τις 7 Ιουλίου στο Los Angeles Convention Center.

Η Sony και η Microsoft ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες και ώρες των συνεντεύξεων τύπου, στις οποίες θα παρουσιάσουν τα νέα τους δημιουργήματα. Η Microsoft θα έχει την press conference την Δευτέρα 4 Ιουνίου στις 10:00 (20:00 ώρα Ελλάδας) και η Sony την ίδια ημέρα στις 18:00 (Τρίτη 5 Ιουνίου, 04:00 ώρα Ελλάδας δηλαδή ξημερώματα). Η αντίστοιχη παρουσίαση της Nintendo αναμένεται να λάβει χώρα το πρωί της Τρίτης. Όσο για τις υπόλοιπες εταιρείες, η Ubisoft θα δώσει την δική της συνέντευξη τύπου ανάμεσα σε Microsoft και Sony και συγκεκριμένα την Δευτέρα στις 15:00 (ξημερώματα Τρίτης 01:00 ώρα Ελλάδας, δηλαδή τρεις ώρες πριν από την Sony).
Αμφότερες Microsoft και Sony έχουν ανακοινώσει ότι φέτος δεν θα παρουσιάσουν κάποια νέα κονσόλα. Απ' την άλλη, το PlayStation 4 και το Durango είναι ήδη υπό ανάπτυξη και ειδικά το δεύτερο έχει διαρρεύσει ότι βρίσκεται στα χέρια πολλών τρίτων εταιρειών. Το αν θα ισχύσει η δήλωση αυτή μένει να το μάθουμε και στην πράξη.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου