God of War 4 με ανοιχτά μυαλά..

Εδώ και αρκετό καιρό φημολογείται ότι ένα νέο παιχνίδι στη σειρά God of War βρίσκεται σε ανάπτυξη. Βιογραφικά, αναφορές και λίστες online μαγαζιών δίνουν τροφή για συζήτηση, λίγο πριν μαζευτούν από τη Sony. Το God of War 3 σηματοδοτούσε το τέλος της τριλογίας και το God of War: Ghost of Sparta, το τελευταίο spin-off της σειράς για το PSP, υποσχόταν να απαντήσει τα τελευταία ερωτήματά της ιστορίας. Με αυτά τα δύο παιχνίδια να στενεύουν τα περιθώρια ενός sequel, η ιδέα ενός God of War 4 φαντάζει απίθανη.
Παρόλα αυτά, οι δημοφιλείς σειρές δύσκολα κλείνουν για πάντα και οι υποσχέσεις για συγκινητικά φινάλε (π.χ. Halo 3, Metal Gear Solid 4 ) έχουν πολλές φορές αποδειχθεί διαφημιστικά κόλπα, με νέα games για αυτές τις σειρές να ανακοινώνονται λίγο καιρό πιο μετά. Ακολουθώντας αυτά τα παραδείγματα, η Sony ετοιμάζεται να κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση, που απ’ ότι φαίνεται είναι σχετική με το God of War.
Στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, η Sony ανέβασε μια εικόνα με την ερώτηση "Will vengeance bring redemption?” και την ημερομηνία 19/4/2012. Με μια πιο προσεκτική ματιά στο URL της σελίδας, το κομμάτι gowa_fb μπορεί να εντοπιστεί μέσα στον κώδικα. Τα γράμματα αυτά είναι πιθανότατα τα αρχικά των λέξεων God of War Announcement_Facebook.
Με όλα τα στοιχεία να δείχνουν ξεκάθαρα στη σειρά God of War, το μόνο που μένει να δούμε είναι αν το παιχνίδι-έκπληξη θα είναι πράγματι το φημολογούμενο God of War 4, ή ένα νέο spin-off της σειράς για το PS Vita. Αυτό θα ήταν μια καλή κίνηση, μιας και οι δύο ιστορίες του θυμωμένου Σπαρτιάτη στο PSP είχαν πάρει πολύ καλές κριτικές (αν και τελικά δεν τα πήγαν και τόσο καλά σε πωλήσεις λόγω της πειρατείας) και ένα καινούριο παιχνίδι θα μπορούσε να βοηθήσει στο να ανεβεί η δημοτικότητά του νέου φορητού της Sony.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου