Dead Space 3 και Most Wanted 2

Πριν από λίγη ώρα το Αφρικανικό εμπορικό site BTGames πρόσθεσε στην λίστα του για προ-παραγγελίες το Dead Space 3. Η πηγή μπορεί να θεωρηθεί αρχικά αξιόπιστη, αφού από το ίδιο site είχε διαρρεύσει η κυκλοφορία του Jak & Daxter Trilogy, πριν ακόμα το ανακοινώσει η Sony.
Για το Dead Space 3 δεν αναγράφονται πληροφορίες, πέρα από την εκδότρια εταιρεία, που προς έκπληξη όλων είναι η 2K Games. Αυτό μπορεί να φανεί αρκετά ύποπτο, αφού στα δύο προηγούμενα Dead Space εκδότρια ήταν η EA, και δεν υπήρχε λόγος να αποχωρήσει από την σειρά χωρίς να το ανακοινώσει δημόσια. Εκτός κι αν πρόκειται απλά για τυπογραφικό λάθος. H EA από την μεριά της, δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την συνέχεια της σειράς, παρά την διαρροή πληροφοριών για την πλοκή του τρίτου μέρους τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Περισσότερα για το Dead Space 3 αναμένουμε να μάθουμε στην παρουσίαση της EA στην φετινή Ε3.
Need for Speed: Most Wanted 2
Λίγα λεπτά αφότου διέρρευσε η παραπάνω είδηση, το BTGames επανήλθε, αυτή τη φορά με το Need For Speed Most Wanted 2 το οποίο μπορείτε επίσης να προ-παραγγείλετε κάνοντας κλικ εδώ.
Στη σελίδα δεν αναφέρεται ημερομηνία κυκλοφορίας ή διαθέσιμα format. Πάντως, πίσω απ' το επόμενο Need for Speed ξέρουμε ότι θα κρύβεται η Criterion και μάλιστα γνωρίζαμε μέχρι πρότινος ότι το παιχνίδι θα έχει τον προσωρινό τίτλο Need for Speed 13.
Είτε ισχύουν οι παραπάνω ειδήσεις, είτε όχι, η Electronic Arts θα πρέπει σίγουρα να..."πει δυο λογάκια" στο BTGames για τις παραπάνω αποκαλύψεις. Όχι τίποτα άλλο, αλλά δίνουν spoiler εν όψει της συνέντευξης τύπου της εταιρείας στην E3 2012.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου