Dark Souls: Gamers εναντίον Games for Windows

Οι fans απαιτούν τη χρήση του Steam αντί του Games for Windows Live.
Η ανακοίνωσή του Dark Souls: Prepare to Die Edition, του port του δημοφιλούς παιχνιδιού για PC, έφερε μεγάλη χαρά στους gamers, των οποίων το ενδιαφέρον έκανε την Namco Bandai να πάρει την απόφαση να φέρει το παιχνίδι και σε άλλες πλατφόρμες
πέραν των δύο μεγάλων κονσόλων. Δυστυχώς αυτή η χαρά δεν διήρκησε για πολύ, μιας και η απόφαση της εταιρίας να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία Games for Windows Live για την online υποστήριξή του παιχνιδιού έκανε χιλιάδες PC gamers να ξανασκεφτούν την πιθανότητα να το αγοράσουν.
Το Games for Windows Live δεν είναι και τόσο δημοφιλές στην PC gaming κοινότητα, μιας και είναι δύσκολο στη χρήση του, με κακή online υποστήριξη και πολλά άλλα αρνητικά που στρέφουν τους αγοραστές σε άλλες υπηρεσίες όπως το Steamworks της Valve. Η δυσαρέσκεια απέναντι στην πλατφόρμα αντικατοπτρίζεται στο σάλο που έχει δημιουργηθεί από την είδηση αυτή. Σε μία προσπάθεια να αλλάξουν τη γνώμη της Namco Bandai, μια αίτηση έχει ανεβεί στο Ιnternet, στην οποία οι gamers απαιτούν την χρήση της υπηρεσία Steamworks, σαν εναλλακτική ή μόνη επιλογή αντί του Games for Windows Live. Μέχρι στιγμής η αίτηση έχει μαζέψει πάνω από 15.000 υπογραφές και η γνώμη του κοινού φαίνεται να είναι ομόφωνη υπέρ των όσων αναγράφονται σε αυτή, με την πλειοψηφία να προτιμά να μην αγοράσει το παιχνίδι, παρά να το παίξει υπό αυτές τις συνθήκες.
Το Dark Souls, παρότι δεν στηρίζεται σε αυτόν τον τομέα, έχει μια σειρά από online χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Οι παίχτες μπορούν να αφήσουν μηνύματα για να βοηθήσουν άλλους πολεμιστές να ξεπεράσουν τα εμπόδια του παιχνιδιού πιο εύκολα, να δουν τις τελευταίες στιγμές κάποιου ο οποίος δεν κατάφερε να επιζήσει στα blood stains και να εισβάλουν σε άλλους κόσμους για να συμμετάσχουν σε co-op και versus multiplayer.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου