Οι εκλογές έχουν παιχνίδια, είναι αλήθεια!

H Epic Games σε συνεργασία με το GameWorld σας παρουσιάζουν τα νέα games για τις φετινές εκλογές. Οι δύο παρακάτω τίτλοι θα πωλούνται σε όλα τα εκλογικά τμήματα, από την άλλη Κυριακή 6 Μαϊου και σε περιορισμένες εκδόσεις. Μην τα χάσετε!
Benny Hill
Βοηθήστε το
ν Benny να φτάσει στο βουνό και να συναντήσει τον φίλο του, Some Are Ass. Σε αυτό το εθιστικό video game για Xbox 360 και Kinect, θα πρέπει να υπερπηδήσετε διάφορους εχθρούς, να αποφύγετε αναρχικούς και τραμπούκους και να καταφέρετε να σηκώσετε την πράσινη σημαία σας στην κορυφή για να κυβερνήσετε το μικρό χωριό. Το Benny Hill έχει άφθονο χιούμορ, καθώς οι γκάφες των δύο φίλων, Benny και Some Are Ass, είναι πραγματικά σπαρταριστές! Το gameplay απογειώνεται κατακόρυφα με αυτό τον τρόπο.
Το Benny Hill έχει PEGI Rating 60+. Αν είστε κάτω από 60 μην ασχοληθείτε καν. Δεν θα σας συγκινήσει.
Kammenos: Move Edition
Πάρτε στα χέρια σας τον Καμμένο ήρωα της Βουλής και μαζί με τους Ale Ka και Chip Rush, διαλύστε τα πάντα στο πέρασμά σας. Το νέο Action RPG της Epic Fail Games απαιτεί PlayStation 3 και PlayStation Move και ήδη έχει σπάσει τα ταμεία με δύο εκατομμύρια pre-orders! Διαλέξτε έναν απ' τους τρεις διαθέσιμους χαρακτήρες και αναπτύξτε τα skills σας. Αντιμετωπίστε μεγάλα bosses όπως οι Some Are Ass, Benny, Paga Lose και George Pap. Στόχος σας στο Kammenos: Move Edition είναι να σώσετε την Ελλάδα και να σχηματίσετε κυβέρνηση. Θα τα καταφέρετε;
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου