Kingdoms of Amalur: Teeth of Naros DLC

Νέο περιεχόμενο για το RPG της EA.
Η EA ανακοίνωσε το δεύτερο DLC για το Kingdoms of Amalur: Reckoning, το οποίο θα περιλαμβάνει μια νέα πόλη με αρκετά quests
και μια νέα φυλή. Συγκεκριμένα, το νέο τοπίο θα έχει το όνομα του DLC, δηλαδή "Teeth of Naros", και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ένα σκληρό περιβάλλον που ονομάστηκε έτσι λόγω ενός αρχαίου θεού. Εκεί θα βρείτε και την νέα φυλή που εισάγει το DLC, τους Kollossae.
Πάνω από την περιοχή αυτή, βρίσκεται μια νέα πόλη την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε, η Idylla, η οποία είναι ιπτάμενη και κρύβει μέσα της μια «μυστική» φυλή. Στην πόλη αυτή μπορείτε να βρείτε αρκετά side-quests και πέντε νέα dungeons γεμάτα νέους εχθρούς. Τέλος, το DLC θα σας προσφέρει και in-game αντικείμενα και συγκεκριμένα 3 Twists of Fate, 9 πανοπλίες, 6 ασπίδες και 18 νέα όπλα. Όλα αυτά θα πρέπει να τα αγοράσετε από τους διάφορους πωλητές που βρίσκετε στο παιχνίδι.
Το Teeth of Naros θα κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου για PC, PS3 και Xbox 360. Το κόστος του στο Xbox Live θα είναι 800 πόντοι, ενώ στο Playstation Network, στο Origin και στο Steam θα κοστίζει 10 ευρώ.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου