Nexuiz Beta, δυνατό arena shooter για PC

Η THQ αποκάλυψε την δημόσια Beta έκδοση του Nexuiz για PC. Πρόκειται για ένα πλήρως ανασχεδιασμένο, ανοικτού κώδικα shooting game το όποιο είδαμε πρώτη φορά το 2005. Το Nexuiz στηρίζεται στην CryENGINE 3 και αναπτύχθηκε από την εταιρία IllFonic που έχει την έδρα της στο Ντένβερ.
Το παιχνίδι διαθέτει 9 θανατηφόρες αρένες με κρυφά μονοπάτια και power-ups με χαμηλή βαρύτητα στα οποία το άλμα του ήρωα γίνεται διπλάσιο.
Στο Nexuiz παίζουν έως και οκτώ παίκτες οι οποίοι δρουν σε ένα περιβάλλον στο οποίο μεταβάλλονται συνεχώς οι νόμοι της φυσικής. Πολύ ενδιαφέρον έχουν τα modules “Team Deathmatch” και “Capture the Flag” τα οποία έχουν σχεδιαστεί για social networking παιχνίδι.
Καινούργια μοντέλα του παιχνιδιού και νέοι χάρτες θα είναι διαθέσιμα για download πολύ σύντομα.
"Ένα PC είναι το καλύτερο περιβάλλον για την ανάπτυξη ενός arena shooter game", δήλωσε ο Γκονζάλες Kedhrin, καλλιτεχνικός διευθυντής του Illfonic.
"Δουλεύουμε σκληρά για να κάνουμε την PC έκδοση του Nexuiz όσο καλύτερη μπορούμε και να προσθέσουμε τις δυνατότητες και την υποστήριξη που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό PC gamer. Αυτή η beta θα μας βοηθήσει να τελειοποιήσουμε και τις online υπηρεσία μας, και ελπίζουμε ότι οι παίκτες θα ευχαριστηθούν με αυτό."
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου