Forza Motorsport 4: Δυνατό April Alpinestars Car Pack

Το Forza Motorsport 4 είναι η προσωποποίηση της οδηγικής εξομοίωσης και αποτελεί ότι καλύτερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στις κονσόλες. Πρόκειται για ένα video game που ψυχαγωγεί τους παίκτες με εκατοντάδες οχήματα, τα οποία συνεχώς αυξάνονται μέσω των DLC. Το τελευταίο πακέτο οχημάτων ονομάζεται April Alpinestars Car Pack και περιέχει 10 νέα αυτοκίνητα όλων των ηλικιών, από αμάξια θρύλους του παρελθόντος μέχρι και τα πιο σύγχρονα και μοντέρνα από το παρόν.
2011 Aston Martin # 009 Aston Martin Racing AMR One
Η Aston Martin AMR-One είναι ένα πανέμορφο όχημα Le Mans, με δίλιτρο κινητήρα που αποδίδει περισσότερους από 540 ίππους. Ο χαρακτηριστικός της ήχος και η τελική της ταχύτητα που ξεπερνά τα 485 χιλιόμετρα την ώρα, την κάνουν ιδανική για τους λάτρεις των αγώνων Le Mans. Διαθέτει κιβώτιο έξι ταχυτήτων, αλλά ο χειρισμός του απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση, ιδιαίτερα στις κλειστές στροφές. Αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση για τους βετεράνους του Forza.
1995 BMW M5
Η παλιά και αγαπημένη «μπέμπα» επιστρέφει, όπως ακριβώς τη γνωρίσαμε. Ο πανίσχυρος κινητήρας 3.8 λίτρων, τα 300 άλογα και το εξατάχυτο κιβώτιο της έχουν δώσει τον τίτλο ενός από τα καλύτερα οχήματα της εποχής της. Ο ιδιαίτερος χειρισμός της πανέμορφης «πισωκούνας», την κάνει ιδανική για όλους τους φανατικούς και λάτρεις της BMW. Ακόμα και γι’ αυτούς που δεν την έχουν δοκιμάσει ποτέ στην πραγματικότητα.
1959 Cadillac Eldorado Biarritz Convertible
Μια πανέμορφη Cadillac από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή της στο νέο DLC του Forza Motorsport 4. Το ταμπλό της θυμίζει παλιές ασπρόμαυρες ταινίες και το μεγάλων διαστάσεων τιμόνι της, την μεταμορφώνουν σε μια υπερπολυτελή αντίκα. Τα πίσω φανάρια της θυμίζουν οπίσθια μαχητικού αεροσκάφους και το χαρακτηριστικό κάλυμμα των πίσω τροχών παραμένει εξίσου εντυπωσιακό. Με 345 ίππους και 210 χιλιόμετρα τελική ταχύτητα την ώρα, η συγκεκριμένη Cadillac καταφέρνει να βρίσκεται μέχρι και σήμερα στην αφρόκρεμα των πολυτελών αυτοκινήτων.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου