Γυμνό στα casual games

Στην Ιαπωνία, την πατρίδα του gaming, το πράγμα δείχνει να έχει ξεφύγει τελευταία με το επίπεδο του γυμνού στα casual games. Παρότι οι Ασιάτες έχουν λογοκρισία στο γυμνό (κάτι που άλλωστε φαίνεται και στις ερωτικές ταινίες τους), οι developers βγάζουν...τα απωθημένα τους στα games. Οι δύο περιπτώσεις που θα εξετάσουμε σήμερα παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Η πρώτη περίπτωση είναι το DLC "Banana Splitz" για το Super Monkey Ball του 3DS, το οποίο κυκλοφορεί μόνο στην Ιαπωνία από την Sega. Κατεβάζοντάς το, μπορείτε να κινήσετε με το gyroscope το μαϊμουδάκι σας πάνω στο κορμί...νεαρών κοριτσιών με μαγιώ, τα οποία επιδεικνύουν τα πλούσια κάλλη τους. Κι όλα αυτά ενώ το παιχνίδι έχει PEGI rating 7+. Τι να πει και το We Dare με το 12+ δηλαδή.
Η δεύτερη περίπτωση είναι το Dancing Eyes, ένας τίτλος για το PlayStation Move το οποίο ακυρώθηκε πριν από λίγες ώρες, αλλά γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο έγινε διάσημος. Πρόκειται για remake του ομώνυμου Arcade Puzzle του 1996 (για τους ελάχιστους από εσάς που πιθανόν θα το είχαν παίξει). Στόχος σας στο παιχνίδι είναι να ελέγξετε μικρά πιθηκάκια (καθόλου τυχαία τα ζωάκια τελικά) και να κόψετε τα ρούχα νεαρών κοριτσιών, σχεδιάζοντας σχήματα πάνω στο σώμα τους.
Το Dancing Eyes επρόκειτο να κυκλοφορήσει απ' την Namco και η γνωστοποίηση της ακύρωσής του ήρθε από το Famitsu. Όπως βλέπετε, το τρέιλερ είναι κυριολεκτικά "ότι να 'ναι"!
Πάντως, τον Μάρτιο κυκλοφόρησε κανονικά στην Ιαπωνία το If I Were In a Sealed Room With a Girl, I’d Probably XXX για το 3DS. Κατάφερε μάλιστα να μπει στην δεκάδα των charts απ' τις πρώτες μέρες. Αξιοσημείωτο είναι ότι εταιρεία διανομής του είναι η D3 Publisher, θυγατρική της Namco, η οποία αποδεικνύεται να είναι..."μέσα στα κόλπα"!
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου