Mists of Pandaria: Νέες πληροφορίες

Πριν από μερικές ημέρες, το NDA για το Mists of Pandaria, η νόμιμη σύμβαση μεταξύ της Blizzard και των media που υποχρεώνει τους δημοσιογράφους να μην αποκαλύψουν τίποτα από ότι ξέρουν για το συγκεκριμένο project, άρθηκε και όπως καταλαβαίνετε οι πληροφορίες άρχισαν να πέφτουν με το τσουβάλι. Ταυτόχρονα, η Blizzard άνοιξε και τους beta servers του παιχνιδιού, στέλνοντας χιλιάδες keys σε μερικούς από τους παίχτες που είχαν δηλώσει συμμετοχή αλλά και σε κάθε χρήστη που είχε προμηθευτεί το Annual Pass, μιας και ήταν μέσα στο συμβόλαιο. Μέσα από αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να απομονώσω τα σημαντικότερα δεδομένα που μας έφτασαν.
Story
Η ιστορία μέσα από το Mists of Pandaria ξετυλίγεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος, μαθαίνετε για τα Pandaren, εξερευνάτε την Pandaria, τον τόπο καταγωγής τους, τους βοηθάτε στα διάφορα προβλήματά τους και προσπαθείτε να μάθετε τι έγινε τα προηγούμενα 10.000 χρόνια, τον χρόνο δηλαδή που είχαν εξαφανιστεί από προσώπου Azeroth και γιατί. Η Blizzard σχεδίασε το expansion αυτό σκεπτόμενη ότι θα αποτελεί τον πραγματικό διάδοχο του κλασικού WoW. Το Mists of Pandaria δεν θα περιφέρεται γύρω από ένα επικίνδυνο boss, όπως ήταν ο Deathwing στο Cataclysm ή ο Illidan στο Burning Crusade, αλλά στην ανάγκη για περιπέτεια, για αλληλεπίδραση με τις καινούριες φυλές και για εξερεύνηση του καινούριου κόσμου.
Το δεύτερο μέρος της ιστορίας ασχολείται με την αιματηρή μάχη μεταξύ των Alliance και των Horde. Να πω σε αυτό το σημείο ότι η παράγραφος αυτή θα περιέχει μερικά spoilers, οπότε όποιος θέλει μπορεί να την προσπεράσει. Η μάχη μεταξύ των δυο παρατάξεων ξεσπά με το που θα πατήσουν το πόδι τους στην Pandaria, ενώ σε κάποιο σημείο η κατάσταση ξεφεύγει τόσο πολύ που πράττονται εγκλήματα πολέμου. Κάθε patch θα αποτελεί ένα sequel σε αυτόν τον πόλεμο, περιέχοντας περισσότερο περιεχόμενο από κάθε patch προηγούμενων expansion. Τέλος, η Blizzard μας εξέπληξε ανακοινώνοντας ότι το τελευταίο patch για το Mists of Pandaria θα είναι το “Siege of Orgrimmar”, στο οποίο και τα δύο factions θα πρέπει να πολιορκήσουν το Orgrimmar και να δώσουν τέλος στην βασιλεία του Garrosh Hellscream.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου