Στις 2/5 θα ανακοινωθεί το νέο COD Black Ops 2

Η Activision είχε ξεκαθαρίσει ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο Call Of Duty τον φετινό Νοέμβριο. Όμως, όλα δείχνουν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τον επόμενο μήνα να ανακοινωθεί το νέο Call Of Duty με το όνομα Black Ops 2, το οποίο θα αναπτυχθεί από την Treyarch.
To παιχνίδι, φαίνεται να έχει αποκαλυφθεί από ένα Γαλλικό και ένα Ισπανικό website. Επίσης, ένας εργαζόμενος σε κάποιο art studio φαίνεται ότι έδειξε την δουλεία που κάνει πάνω στο νέο Black Ops 2. Η Activision δεν σχολίασε το γεγονός, κάτι που συνέβη και από την πλευρά του developer.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μάλλον στις 6 Νοεμβρίου και ένα από τα νέα modes που θα προσφέρει θα είναι το Escort (περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν ακόμα). Τα Drop Zone και Kill Confirmed θα επιστρέψουν, ενώ θα απουσιάζει το Team Defender. Όσον αφορά το Elite, η υπηρεσία θα είναι ενσωματωμένη και θα καταγράφει τα δεδομένα όπως και στο Modern Warfare 3.
Η Treyarch έχει παρελθόν με το συγκεκριμένο fps, αφού έχει αναπτύξει το Call of Duty: World at War το 2008 και το Call Of Duty Black Ops το 2010 καθώς επίσης και πλήθος map packs και άλλα projects για αυτά. Δεν έχει ασχοληθεί με κάποιο άλλο παιχνίδι πέρα από το Call of Duty franchise, εκτός από το James Bond, Quantum of Solace του 2008. To Call Of Duty Black Ops συνεχίζει να είναι το πιο πετυχημένο, σε πωλήσεις Call Of Duty, μέχρι σήμερα, πουλώντας πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι τον Αύγουστο του 2011. Το περσυνό Call Of Duty Modern Warfare 3 αρχικά πουλούσε σε ταχύτερο ρυθμό από τον προκάτοχο του, όμως τελικά δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Θες να είσαι ο πρώτος που θα πάρει στα χέρια του το νέο Black Ops 2 για PS3 ;
    Το νέο Call of Duty: Black Ops 2, είναι λιγότερο από ένα μήνα μακριά και με αυτό σαν αφορμή, το καθαρά ελληνικό competition site www.gamesarena.gr κάνει launch ένα επικό τουρνουά το οποίο θα δώσει την ευκαιρία σε 4 άτομα, να είναι τα πρώτα που θα κρατήσουν στα χέρια τους στην Ελλάδα τον νέο τίτλο της γνωστής σε όλους μας σειράς CoD.
    Θα τρέξουν δυο παράλληλα τουρνουά, έτσι ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι και να δοθούν όσες ευκαιρίες σε όλους. Το ένα τουρνουά θα είναι επάνω στο Call of Duty: Modern Warfare 3 και το άλλο στο Call of Duty: Black Ops. Οι ομάδες θα αποτελούνται από 2 άτομα η κάθε μια και θα μπορούν να λάβουν μέρος έναντι ενός ενδεικτικού entrance fee, τα 5€ ανά άτομο, την στιγμή που ο νέος τίτλος θα κοστίζει 60€ + όταν δοθεί στην Ελληνική αγορά.
    Οι αγώνες θα μεταδίδονται παράλληλα ζωντανά σε Live stream από το κανάλι μας το οποίο θα βρείτε http://www.gamesarena.gr/Livestream_TV/index.php εδώ.
    Τα δυο tournament CoD:MW3 και CoD:B.Ops για PS3, έχουν ένα minimum συμμετοχών τις 16 ομάδες ανά τουρνουά και ένα maximum τις 32, προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες και οι πιθανότητες του κάθε διαγωνιζομένου στο να γίνει κάτοχος του νέου τίτλου.
    Τους τίτλους Call of Duty: Black Ops 2 θα φροντίσει να μας τους δώσει ο σπόνσορας του τουρνουά που δεν είναι άλλος από τo Game-zone.gr το οποίο φροντίζει πάντα να είναι το πρώτο που θα δώσει στους πελάτες του ότι νέο κυκλοφορεί εκεί έξω σε τίτλους gaming και αναγνωρίζει ενεργά με αυτήν του την κίνηση το έργο του www.gamesarena.gr μέχρι σήμερα στον τομέα του competitive gaming στην Ελλάδα.
    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μένετε σε επαφή με το Games Arena στα community σε Facebook, Google+ και twitter για ότι νεότερο προκύψει αλλά και για να μαθαίνετε έγκαιρα αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον.
    Το σίγουρο είναι ότι θα πέσουν κορμιά στις 10-11/11/2012 για αυτό προλάβετε να δηλώσετε συμμετοχή πριν κλείσουν όλες οι θέσεις του διαγωνισμού!
    Για περεταίρω ενημέρωση για το CoD: MW3 & B.O. online tournament για PS3 μπορείτε να επισκέπτεστε και το λινκ που ακoλουθεί : http://www.gamesarena.gr/forum/viewtopic.php?f=84&t=1672

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/user/GamingGym

    Ριξτε μια ματια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή