Wii U Pre E3 Παρουσίαση

Πριν από μερικές ώρες η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα μια βίντεο παρουσίαση διάρκειας 30 λεπτών, στην οποία ο πρόεδρος της Satoru Iwata μας ενημερώνει για τις δυνατότητές της κονσόλας. Όπως αναφέρει ο ίδιος στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, η κίνηση αυτή αν και ασυνήθιστη, έγινε με σκοπό να υπάρξει περισσότερος χρόνος κατά την διάρκειά της E3 για να παρουσιαστούν οι launch τίτλοι του Wii U.
Ο σχεδιασμός του Wii U δεν έχει αλλάξει δραστικά σε σχέση με το πρωτότυπο μοντέλο που μας είχε παρουσιάσει η ιαπωνική εταιρία στο παρελθόν. Σημαντική διαφοροποίηση παρατηρείται στους αναλογικούς μοχλούς, αφού τα δύο circle pads στα πρότυπά του 3DS δίνουν την θέση τους σε δύο κλασικά αναλογικά sticks.
Να σημειωθεί ότι το βίντεο ναι μεν παρουσιάζει τις δεκάδες εφαρμογές και τις καινοτομίες του Wii U, αλλά δεν γίνεται λόγος για τις hardware προδιαγραφές της κονσόλας κάτι το οποίο μας βάζει σε ακόμα περισσότερες σκέψεις για το τι τελικά θα δούμε την προσεχή Τετάρτη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον τομέα της διαφήμισης η Nintendo πρωτοπορεί αφού με αυτό το preview του Wii U καταφέρνει ν' ανεβάσει την αγωνία του κόσμου στο ζενίθ.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου