Fifa 13 Ultimate Edition

Προνομιακή έκδοση και για το Fifa!
Οι Collector's Editions και τα pre-orders είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια, οπότε η EA Sports θέλησε να βάλει και το Fifa μέσα στο παιχνίδι.

κειμένη περίπτωση δεν μιλάμε για Collector's Edition, αλλά για μια έκδοση με in-game προνόμια. Το Fifa 13 Ultimate Edition, όπως θα είναι η ονομασία του, θα περιλαμβάνει 24 gold packs για το Fifa Ultimate Team ώστε να ξεκινήσετε φτιάχνοντας την ομάδα σας με παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Κάθε εβδομάδα (για 24 εβδομάδες σερί) θα λαμβάνετε από ένα gold pack. Κάθε πακέτο έχει ως γνωστόν παίκτες, ανανεώσεις συμβολαίων, γήπεδα, προπονητές, staff, θεραπείες παικτών, μπάλες, εμφανίσεις και λογότυπα. Όλοι οι παίκτες κάθε gold pack έχουν rating από 75 και πάνω.
Πέραν αυτού, θα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο δευτερεύοντα δωράκια. Το EA Sports Football Club που θα είναι αποκλειστική προσφορά του Amazon και το Adidas All-Star Team του Game. Το πρώτο θα σας δίνει 10.000 credits για το EA Sports Football Club, τους οποίους θα μπορείτε να εξαργυρώσετε για να αγοράσετε πανηγυρισμούς, καλύτερα στατιστικά για τον Virtual Pro παίκτη σας και επιπλέον αγώνες για το Head-to-Head Seasons. Το δεύτερο θα σας δίνει μια All-star ομάδα με τους 23 καλύτερους παίκτες στον κόσμο, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Lionel Messi.
Το παράδοξο είναι ότι θα μπορείτε να αγοράσετε την έκδοση αυτή μόνο την 28η Σεπτεμβρίου, ημέρα λανσαρίσματος του Fifa 13. Θα πρέπει είτε να την αγοράσετε, είτε να την κάνετε pre-order. Οι εκδόσεις όπου θα ισχύουν οι παραπάνω προσφορές θα κυκλοφορήσουν για PC, PlayStation 3 και Xbox 360.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου