League of Legends: Hack στα accounts

Πριν από λίγες ώρες, τα ευρωπαϊκά accounts του League of Legends παραβιάστηκαν από hackers, σύμφωνα με ανακοίνωση της Riot Games!
Πρόκειται για τους λογαριασμούς που αφορούς τους servers EU West και EU Nordic & East. Ευτυχώς οι hackers δεν υπέκλεψαν πληροφορίες λογαριασμού, πιστωτικών καρτών ή άλλα στοιχεία πληρωμής. Οι hackers απέκτησαν πρόσβαση μέσω ενός προβλήματος προστασίας που υπήρχε και το οποίο τώρα έχει διορθωθεί.
Το θέμα θα διερευνυθεί βαθύτερα σύμφωνα με την Riot, η οποία θα προχωρήσει σε μέτρα προστασίας που αφορούν παραβίαση κωδικών, firewalls, πρόσβαση μέσω SSL κ.ο.κ. Αυτό που προτείνεται σε όλους αυτή τη στιγμή είναι να αλλάξετε τους κωδικούς σας, οι οποίοι θα πρέπει να περιέχουν συνδυασμό γραμμάτων, αριθμών και ειδικών χαρακτήρων. Επίσης, θα πρέπει να αποφεύγετε τυχόν phishing emails.
Ο πρόεδρος της Riot Games, Marc Merrill, ζήτησε συγγνώμη απ' τους παίκτες του ομώνυμου free-to-play Strategy/RPG, εκ μέρους τόσο του ίδιου, όσο και του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας, Brandon Beck Για να διαβάσετε το review του League of Legends, κάντε κλικ εδώ. Το δικό σας account παραβιάστηκε ή έμεινε ανέπαφο;
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου