Ελληνικό League of Legends!

Έρχεται η ελληνική έκδοση του δημοφιλούς online game!
Η Riot Games ανακοινώνει σήμερα ότι ετοιμάζεται ελληνική έκδοση του League of Legends και μας προτρέπει να μείνουμε συντονισμένοι για την open beta της!
Η ελληνική έκδοση θα λανσαριστεί σε ένα νέο ελληνικό site και forum που θα λανσαριστεί στην ελληνική γλώσσα. Θα υπάρξουν επίσης localizations και σε όλα τα voice-overs και τα κείμενα του παιχνιδιού.
Στην διάθεση σας έχετε αθόρυβους δολοφόνους (Assassins), σκληροτράχηλους πολεμιστές που μάχονται σώμα με σώμα (Fighters), Tanks που δε νιώθουν και πολύ damage και πανούργους μάγους. Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Supporters, δηλαδή χαρακτήρες οι οποίοι χρησιμοποιούν θεραπευτικές ικανότητες για να κρατήσουν τους συμμάχους σας περισσότερη ώρα ζωντανούς. Πολλοί από τους ήρωες έχουν κάνει… μεταγραφή από το DoTA, με διαφορετικά ονόματα, ανανεωμένη εμφάνιση και λίγο παραλλαγμένα skills, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι εντελώς καινούριοι. Αρχικά είναι ξεκλείδωτοι δέκα ήρωες και οι υπόλοιποι 68 σας περιμένουν να τους αγοράσετε μέσα από το Items Store, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.
Summoning is complete
Το παιχνίδι διαθέτει μόλις δύο χάρτες για να επιλέξετε, με τον πρώτο να είναι πανομοιότυπος με αυτόν του Defense of the Ancients. Ο δεύτερος χάρτης είναι μικρότερων διαστάσεων και μπορεί να δεχθεί έως τρεις παίχτες από κάθε πλευρά, ενώ η Riot Games έχει υποσχεθεί ότι θα διαθέσει περισσότερα maps στην πορεία. Το gameplay τείνει περισσότερο προς την πλευρά ενός Action RPG, καθώς λείπει εντελώς η διαχείριση στρατιωτικών μονάδων και το χτίσιμο βάσης.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου