Gears of War: Judgment gameplay

Το πρώτο επίσημο gameplay trailer για το Gears of War: Judgment έκανε την εμφάνισή του πριν από λίγες ώρες. Στο βίντεο αυτό, η Epic Games αποκάλυψε ένα νέο multiplayer mode με τον τίτλο "Overrun" όπου θα υιοθετεί ένα σύστημα με classes.
Στο mode αυτό χωρίζεστε σε δύο ομάδες, τους Gears και τους Locusts, οι οποίες θα έχουν ένα ρόλο άμυνας και επίθεσης αντίστοιχα. Η ομάδα των Gears θα περιέχει τέσσερις διαφορετικές classes. Ο Engineer θα μπορεί να επισκευάζει τα οχυρώματα αλλά και να τοποθετεί αυτοματοποιημένα turrets, ο Soldier θα τροφοδοτεί την ομάδα του με πυρομαχικά και θα χρησιμοποιεί εκτοξευτές χειροβομβίδων, ο Medic θα γιατρεύει τους συμπαίκτες του και θα τους ανασταίνει όταν πεθαίνουν και ο Scout, o sniper της παρέας, θα έχει τη δυνατότητα να σκαρφαλώνει σε ψηλά σημεία του χάρτη και να τοποθετεί πομπούς που θα τον βοηθούν να εντοπίζει τους εχθρούς του. Από την άλλη μεριά, η ομάδα των Locusts θα περιέχει οχτώ διαφορετικά classes, συμπεριλαμβανομένων των Ticker, Kantus, Grenadier, Mauler και Corpser.
Το Gears of War: Judgment αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 για Xbox 360. Για να παρακολουθήσετε την press conference της Microsoft κάντε κλικ εδώ.
Γιάννης Σφηνιάς
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου