Splinter Cell: Η ταινία επι οθόνης...

Η Ubisoft φαίνεται να θέλει να φέρει την αγαπημένη σειρά παιχνιδιών κατασκοπείας Splinter Cell στους κινηματογράφους. Σύμφωνα με αναφορές, η εταιρία κάνει σοβαρές συζητήσεις για τη δημιουργία μιας ταινίας βασισμένης στο ομώνυμο παιχνίδι, λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του νέου Splinter Cell: Blacklist στην press conference της Microsoft στην E3 2012.
Μέχρι στιγμής, τα δύο μεγάλα στούντιο Warner Bros και Paramount Pictures βρίσκονται σε διαμάχη για το ποιος θα πάρει τα δικαιώματα, με το δεύτερο να φαίνεται να είναι το πιο πιθανό να κερδίσει τελικά τον έλεγχο. Η Ubisoft δεν θα παραδώσει απλά το project σε κάποιον άλλον, μιας και θα εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό στο πώς θα γίνει η μεταφορά των παιχνιδιών στη μεγάλη οθόνη.
Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές ταινίες μικρού μήκους από τη Ubisoft, οι οποίες είχαν δημιουργηθεί με σκοπό την προώθηση μεγάλων τίτλων της. Τέτοια παραδείγματα είναι τα Assassin's Creed: Lineage, Ascendance και Embers, καθώς και το Ghost Recon: Alpha. Επίσης υπάρχει και το Prince of Persia: The Sands of Time, ταινία παραγωγής της Walt Disney Pictures, η οποία προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2010.
Αυτή τη φορά, η Ubisoft φαίνεται πως έχει μεγάλες βλέψεις για την νέα της ταινία. Με στούντιο όπως η Warner και η Paramount είναι σίγουρο πως οι Γάλλοι δεν στοχεύουν απλά σε μια ταινία μικρού μήκους. Η αλήθεια όμως είναι ότι στο παρελθόν έχουμε δει πολλές τέτοιες προσπάθειες να μην φτάνουν ποτέ στους κινηματογράφους, οπότε οι fans της σειράς καλό θα ήταν να μην έχουν μεγάλες ελπίδες, τουλάχιστον μέχρι να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.
Δεν περιμένω και πολλά να πω την αλήθεια...ακόμα και αν βγει όντως η ταινία
Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.
Powered by !JoomlaComment 4.0 beta1
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου