ΝΒΑ 2Κ13 Dynasty Edition

Η 2Κ Sports αποκάλυψε το περιεχόμενο της συλλεκτικής έκδοσης.
Τα τελευταία χρόνια η κυκλοφορία των συλλεκτικών εκδόσεων αποτελεί ένα συνηθισμένο φαινόμενο, αφού επιφέρει στις εταιρείες μεγαλύτερα έσοδα από την απλή έκδοση ενός τίτλου. Οι αθλητικοί τίτλοι απείχαν από το... χορό αλ
λά το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως οι εταιρίες μυρίστηκαν χρήμα και αποφάσισαν να μπουν δυνατά στο παιχνίδι. Έτσι, μετά τη συλλεκτική έκδοση του Fifa 13 από την EA, η 2K μας παρουσιάζει την Dynasty Edition για το ΝΒΑ 2Κ13.
Για να δούμε αναλυτικά όμως τι θα προσφέρει το πακέτο πέρα από το παιχνίδι. Καταρχήν, θα υπάρχει μια μπάλα μπάσκετ από την γνωστή εταιρία Spalding, οπότε όσοι θέλετε να μιμηθείτε τα φετινά κατορθώματα του Lebron και της παρέας του δεν έχετε παρά ν' αναζητήσετε το κοντινότερο γήπεδο. Επιπλέον, θα περιλαμβάνεται ένα σετ earbud ακουστικών της εταιρίας Skullcandy, αλλά και ένα περίβλημα για το χειριστήριό σας από την Skinit. Επιπρόσθετα, θα υπάρχει και αποκλειστικό DLC που θα ονομάζεται All-Star. Η Dynasty Edition κοστολογείται στα 99$ (περίπου 80 ευρώ) και θα είναι διαθέσιμη για τους κατόχους PS3 και Xbox 360.
Το DLC θα σας δίνει την δυνατότητα να προσομοιώσετε το επερχόμενο All-Star Game που θα λάβει χώρα στο Toyota Center, την έδρα των Houston Rockets. Θα υπάρχουν τρία διαθέσιμα events. O καθιερωμένος διαγωνισμός τριπόντων και καρφωμάτων, αλλά και το Rising Stars Challenge όπου συμμετέχουν οι rookies και οι sophomores (οι δευτεροετείς αθλητές) του μαγικού κόσμου του NBA. Να σημειώσουμε ότι μπορείτε ν' αγωνιστείτε σε αυτούς τους διαγωνισμούς και με παλιές δόξες, όπως τον Dominique Wilkins, τον Larry Bird και άλλους αστέρες.
Το ΝΒΑ 2Κ13 θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για PC, PS3, Xbox 360, Wii, PSP ενώ στο Wii U θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Δεκεμβρίου.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου