Clang: Προσομοιωτής ξιφομαχιών

Ένας φιλόδοξος τίτλος με την υποστήριξη του Kickstarter.
Το Kickstarter είναι ένα σύστημα το οποίο στηρίζει τους developers, παρέχοντάς τους την απαραίτητη χρηματοδότηση, έτσι ώστε να φέρουν εις πέρας ένα συγκεκριμένο project. Μετά την μεγάλη επιτυχία του Tim Schafer
(δημιουργού των Psychonauts και Brutal Legend), ο οποίος κατάφερε να μαζέψει και με το παραπάνω το απαραίτητο χρηματικό ποσό για το νέο του Adventure, το Kickstarter έχει εξελιχθεί σε μια πλατφόρμα όπου κάθε developer μπορεί να φέρει στους fans τον τίτλο των ονείρων τους, χωρίς να έχουν ανάγκη ή να επηρεάζονται από μεγάλες εταιρίες.
Ένας νέος τίτλος ο οποίος ζητά την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια των gamers είναι το Clang, ένας προσομοιωτής ξιφομαχιών ο οποίος υπόσχεται την ακριβή απεικόνιση της αρχαίας τέχνης, με την ίδια λεπτομέρεια και τις επιλογές που θα βρίσκατε σε ένα μοντέρνο first-person shooter. Ο άνθρωπος πίσω από το project, ο Neal Stephenson, είναι ιστορικός και συγγραφέας, με μεγάλη αγάπη για το αντικείμενό του και έναν ξεκάθαρο στόχο στο μυαλό του.
Το Clang είναι ένα παιχνίδι ξιφομαχιών τρίτου προσώπου για PC. Για τον χειρισμό του θα χρησιμοποιεί το Razer Hydra, ένα motion controller από τη Razer, το οποίο είναι συμβατό μόνο με PC. Για αρχή ο στόχος είναι ένα απλό παιχνίδι μάχης σε αρένες, με πληθώρα επιλογών όσον αφορά στα όπλα, το στυλ που χρησιμοποιεί ο πολεμιστής, καθώς και άλλους σημαντικούς παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν μια μάχη. Πέρα από αυτά, ο Stephenson υπόσχεται αρκετές πληροφορίες για την ιστορία πίσω από αυτές τις πολεμικές τέχνες και εργαλεία έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να κτίσει πάνω σε ότι υπάρχει.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου