Unboxing Max Payne 3 Collector's Edition

Ύστερα από το χθεσινό unboxing της Collector's Edition του Diablo III, κρατήσαμε την σημερινή μας υπόσχεση και σας παρουσιάζουμε την Collector's Edition του Max Payne 3. Το πλήρες όνομά της είναι "Max Payne 3: Special Edition" και ενώ αρχικά πωλούνταν στα 110 ευρώ, σήμερα μπορείτε να την βρείτε σε τιμές μεταξύ 90-100 ευρώ.
Unboxing Max Payne 3 Special Edition
Η συσκευασία της special edition του Max Payne 3 δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτή του Diablo 3. Καταρχήν είναι αρκετά μεγαλύτερη, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, προϊδεάζοντάς σας έτσι για αρκετές εκπλήξεις στο εσωτερικό της. Μην ξεχνάτε ότι και οι δύο παραπάνω τίτλοι κυκλοφόρησαν σχεδόν ταυτόχρονα, όπως σχεδόν ταυτόχρονα έπιασαν το νούμερο 1 σε αριθμό πωλήσεων από τις πρώτες κιόλας ημέρες κυκλοφορίας τους.
Ανοίγοντας το τεραστίων διαστάσεων κουτί, που εξωτερικά ο Max Payne είναι το κυρίως θέμα, αντικρύζετε...φελιζόλ! Πολύ φελιζόλ όμως! Στην πάνω πλευρά του θα βρείτε φυσικά το παιχνίδι, το οποίο στην έκδοση για PC είναι σε 4 (!) DVD μαζί με το manual, το Rockstar Pass αλλά και διάφορα επιπλέον καλούδια, όπως το επίσημο soundtrack του παιχνιδιού σε μορφή...DLC (θα το προτιμούσαμε σε κάποιο CD), αλλά και multiplayer extras τα οποία διαχωρίζονται σε δύο packs. Το ένα αφορά τα όπλα και το άλλο τους χαρακτήρες. Στα όπλα (Disorderly Conduct Multiplayer Weapons Pack ) περιλαμβάνονται μια αυτόματη καραμπίνα, ένας G9 εκτοξευτής χειροβομβίδων αλλά και οι αγαπημένες σε πολλούς βόμβες μολότοφ. Το δεύτερο pack, το οποίο ονομάζεται Classic Multiplayer Character Pack, περιέχει οκτώ χαρακτήρες, εκ των οποίων οι περισσότεροι θα σας είναι ιδιαιτέρως γνωστοί από τις παλαιότερες εμπειρίες σας στο παιχνίδι. Έτσι, θα δείτε το χαρακτήρα του Max Payne σχεδιασμένο όπως ακριβώς ήταν και στο Max Payne 2, αλλά και την Mona Sax, όπως επίσης και τον Vladimir Lem.
Τώρα όσο αφορά τα πιο "υλικά" αντικέιμενα που περιέχονται στην special edition, εκεί συναντάμε καταρχήν ένα πανέμορφο μπρελόκ σε σχήμα σφαίρας σε μια ειδική χάρτινη συσκευασία. Είναι ιδιαίτερα βαρύ, μιας και είναι κατασκευασμένο από χαλκό και σίδηρο, το οποίο μάλιστα ξεβιδώνει στο πίσω μέρος του. Επίσης, σ’ έναν άσπρο γυαλιστερό φάκελο με το λογότυπο της Rockstar (ο οποίος θα θέλαμε να είναι λίγο καλύτερης ποιότητας η αλήθεια είναι) θα βρείτε τέσσερα μικρά πόστερ και συγκεκριμένα φωτογραφίες εκτυπωμένες σε υψηλής ποιότητας χαρτόνι, τα οποία είναι τοποθετημένα πολύ προσεκτικά μεταξύ τους. Έχουν ασπρόμαυρο χρώμα και απεικονίζουν μερικούς από τους εσωτερικούς δαίμονες αλλά και ταυτόχρονα τα πάθη του Max Payne.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου