Painkiller: Hell & Damnation

Το δημοφιλές FPS επιστρέφει.
Ένα νέο κεφάλαιο στην αγαπημένη σειρά Painkiller βρίσκεται σε ανάπτυξη. Ο τίτλος του παιχνιδιού είναι Painkiller: Hell & Damnation και (σύμφωνα με τους δημιουργούς του) αναμένεται να είναι ένα First-Person shooter για δυνατούς παίχτες.

Το Painkiller: Hell & Damnation βρίσκεται σε ανάπτυξη από την The Farm 51, με την εταιρία Nordic games να επιβλέπει την πρόοδο του όλου έργου. Ο σχεδιασμός του παιχνιδιού γίνεται πάνω στην Unreal Engine 3 και σύμφωνα με τους developers, τα γραφικά του θα είναι αρκετά εντυπωσιακά. Πέρα όμως από την όψη του παιχνιδιού η ομάδα δίνει μεγάλη έμφαση στο gameplay. Στόχος τους είναι να διατηρήσουν το γρήγορο σύστημα μάχης της σειράς και να ανταμείψουν τους gamers με τη μεγαλύτερη ικανότητα. Τα modes του παιχνιδιού θα περιλαμβάνουν single-player αλλά και multiplayer.
Η σειρά Painkiller ξεκίνησε αρχικά από την εταιρία People Can Fly, η οποία δημιούργησε πιο πρόσφατα σε συνεργασία με την Epic Games το παιχνίδι Bulletstorm και τώρα δουλεύει στο καινούριο Gears of War: Judgement, το οποίο ανακοινώθηκε στο press conference της Microsoft στην φετινή Ε3. Το Hell & Damnation, μετρώντας stand-alone expansions και επανακυκλοφορίες των παιχνιδιών, αποτελεί το όγδοο μέρος της σειράς.
Πέρα από αυτά δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες όσον αφορά την ημερομηνία και τις πλατφόρμες κυκλοφορίας. Αναμένουμε να ακούσουμε περισσότερα για το παιχνίδι σύντομα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου