E3 2012: Summer of Arcade

Μετά στον πανικό των games που ανακοινώθηκαν στην Ε3, η Microsoft, όπως συνηθίζει πάντα τέτοιο καιρό, ανακοίνωσε τα πέντε παιχνίδια που θα απαρτίζουν τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της στα πλαίσια του Summer of Arcade στο Xbox Live.
Πρόκειται για τα εξής:
1)Deadlight: Ένα πολύ ενδιαφέρον sidescrolling platform της Ισπανικής προγραμματιστικής εταιρείας Tequila Works.
2)Dust: An Elysian Tail: Ένα παιχνίδι το οποίο αν και προοριζόταν για την Indie κατηγορία κέρδισε το βραβείο της Microsoft, Dream.Build.Play Challenge, το 2009. Θα κυκλοφορήσει εν τέλει σαν XBLA release.
3)Hybrid, ένα Third-Person Shooter το οποίο θα χρησιμοποιεί την Source μηχανή γραφικών της Valve.
4)Tony Hawk’s Pro Skater HD: Θα συνεχίσει στο καθιερωμένο μοτίβο που έθεσε η εν λόγω σειρά.
5)Wreckateer: Από την Iron Galaxy Studios και θα είναι πλήρως συμβατό με το Kinect.
Τα games αυτά θα κυκλοφορούν κάθε Τετάρτη. Δεν έχουν ακόμη αναφερθεί οι ακριβείς ημερομηνίες για το καθένα, όμως στο Xbox.com ανακοινώθηκε ότι το Tony Haw's Pro Skater HD θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου. Αν οι κυκλοφορίες γίνουν με τη σειρά που ανακοινώθηκαν τότε το Deadlight θα μας έρθει στις 20/6 και αργότερα θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα. Θα σας ενημερώσουμε μόλις βγει η επίσημη ανακοίνωση που θα περιέχει και τις τιμές. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι εαν αγοράσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω παιχνίδια έως της 21 Αυγούστου, τότε θα λάβετε και 400 MS Points δωρεάν.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου